nlc.hu
Sztárok

Kis Grófo is koronavírusos

Kis Grófo is koronavírusos, kórházban kezelik a mulatós zenészt

Kis Grófo azt mondja, még életében nem érezte magát ennyire kiszolgáltatottnak.

Mint mindenkit, úgy a szórakoztató-és vendéglátóipart is megrázta a koronavírus, a zenészek, színészek most kényszerpihenőre kerültek. Ez történt Kis Grófoval is, aki korábban elárulta, az összes idejét a családjával tölti, nem is nagyon jár sehova. Mint kiderült, mégis elkapta a koronavírust, és a szövődményeként fellépő kétoldali tüdőgyulladással kezelik a kórházban – tudta meg a Bors.

„Tudtam, hogy koronavírusos vagyok, egy pár napja lett pozitív a tesztem. Nem szívesen beszélek erről, bár ha az esetem bárkit is arra sarkall, hogy maszkot hordjon, hogy vigyázzon magára és a környezetére, már megéri beavatni az embereket. (…) Hirtelen lettem rosszul. Az egyik pillanatban még semmi bajom nem volt, a másikban magasra szökött a lázam, szédülni kezdtem, köhögni, alig kaptam levegőt. Kedden kerültem be a kórházba, mert akkorra már nagyon rosszul éreztem magam. A szédülés állandósult, magas lázam volt és nagyon rossz volt az általános közérzetem. A kórházba érve gyorsan jutottam orvoshoz. Tüdő-CT-t végeztek rajtam, ahol kiderült, hogy kétoldali tüdőgyulladásom van. Azt mondják a dokik, hogy szerencsés vagyok, hogy viszonylag hamar diagnosztizálták, mert így azonnal megkaphattam az infúziós kezelést, amivel remélhetőleg meg tudják fogni a gyulladás további terjedését” – árulta el a mulatós zenész, aki hozzátette, hiányzik neki a családja, egyedül fekszik a kórházi szobában, és még sosem érezte magát ennyire kiszolgáltatottnak.

kis grófo

Kis Grófo (Fotó: Instagram)

Koronavírusos sztárok:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top