nlc.hu
Sztárok

Molnár Andi a családalapításról, munkáról

Molnár Andrea: „Lenyugodtam, már jöhet a baba!”

Évekkel ezelőtt csak a munkájának élt, most pedig már vágyik arra, hogy családja legyen. Molnár Andi az nlc-nek mesélt a terveiről és arról, hogy nemrég új családtag érkezett hozzájuk, aki minden idejét leköti.

Hogy érzed magad a Dancing with the Stars zsűrijében? Milyen a másik oldalon ülni?

Nekem ez a műsor egy igazi csoda, életem kedvenc műsora. Nagyon élvezem minden percét, bár az a fél perc, amikor kritikát mondhatok egy kicsit kevés. Ezért is próbálok meg a lényegre térni, felelősségteljesen fogalmazni. A táncosokat javarészt ismertem, így nem volt nehéz dolgom. Egyedül Gabriela Spanicot és táncpartnerét nem. Kaptam is a rajongóitól nemrég hideget-meleget, szerintük túl szigorú vagyok Gabyhoz. De én minden adás után úgy megyek haza, hogy tiszta a lelkiismeretem, mert mindenkinek az építő kritikát és igazságot mondtam meg. 

 

Mit gondolsz a kiesőkről?

Akik kiesnek, azok nem örülnek neki. Ez beigazolódott Marsi Anikónál, aki még a kiesése utáni hétfőn sem értette, miért ők távoztak a műsorból. Nagyon sok függ attól is, hogy hogyan szavaznak a nézők. Időt és energiát kell fektetni a rajongótábor aktivizálásába.

Mivel foglalkozol most a hétköznapjaidban?

A karantén után elköszöntem az RTL Klub-os műsoraimtól, ezért nem forgatok semmi mást, csak a Dancinget. Most több időm jut a saját közösségi oldalam fejlesztésére, illetve nemrég kutyás család lettünk, amire már régóta vágytam, de korábban nem volt alkalmas rá az idő, túlterheltek voltunk. Egy ismerősöm hirdetését láttam meg a karantén alatt és elgondolkoztam, miért is ne épp most lehetne egy babakutyánk? Így márciusban már el is hozhattuk a magyar vizslánkat, akit Borisznak hívnak. Azóta megvannak a napi programok. Erdei séta, futás, kutyaovi, kutyasuli.

Kutyaoviba is jártatok?

Igen, ez tulajdonképpen a bébikutyáknak van, amikor megkapták a kötelező oltásokat, akkor lehet őket vinni oviba. Ott vannak apróbb feladatok, sok-sok játék. Tulajdonképpen a gazdáikat nevelik arra, hogy jó kutyatartók legyenek. Mi ezt nagyon élveztük, most pedig már kutyasuliba járunk. Ez egy tanulási folyamat, aminek az eredményeképp Borisz már a városban, akár póráz nélkül sétál, és bárhová magunkkal vihetjük, olyan jól nevelt kutyus lett belőle.

Akkor ő most olyan nektek, mint egy gyerek?

Nem. Nem keverjük össze a kettőt. Én mindig is kutyás voltam, kilencévesen is volt egy magyar vizslánk, most pedig tizenöt év elteltével egy újabb kutyus jött az életembe. Jókor egyébként, mert most nem vagyok túlpörögve, nyugalmas életet élek.

Mindig munkamániás voltál?

Igen, de ez teljesen megnehezítette a párkapcsolati részét az életemnek. Nem tudtam leállni, folyton pörögtem, mindig hajtottam a munkákat. Olyannyira szétforgácsolódtam, hogy sokszor el kellett utaznunk, hogy újra feltöltődjek. Tavaly ilyenkor tizenkilenc fellépésünk volt egy hónapban, most a járvány miatt egy sem. A karantén óta lelassultam, és elkezdődött egy nyugalmi, megfontoltabb időszaka az életemnek.

Szeretnél már gyereket?

Persze. 2017-ben házasodtunk össze a párommal, és elhatároztuk, rögtön jöhet a baba. De annyi munkám volt, hogy minden tolódott. Most újra olyan élethelyzetbe kerültem, amelyben akár már ezt is lehet tervezni. Persze örülök is, hogy így alakult, mert akkor nem lenne egy csodakutyánk.

Nagy családra vágysz?

Igen, jó lenne. Az mindegy, hogy fiú vagy lány lesz az első. A lényeg, hogy egészséges legyen.

Hogy állsz a jövővel? Mi lesz a művészvilágban?

Nem vagyok megijedve, mert van egy táncpedagógusi diplomám és a művészeti iskolák talán nem zárnak be. Ezért tanítani fogok tudni. Emellett van egy közgáz diplomám is. Egyébként sem szoktam félni, mert a pánik visszafogja az embert. Mindig az adott helyzetnek örülök. Ahol bezáródik egy kapu, mindig nyílik egy új. Például amikor elköszöntem az RTL Klubtól, még nem tudtam, hogy vár rám életem műsora a TV2-n.

Molnár Andinak mindegy fia vagy lánya lesz

Fotó: Molnár Andi Instagram

Látszik, hogy nagyon éled a műsort, kiélvezed a show adta lehetőségeket. A Dancing with the Starsban nemrég hófehér parókában láthattunk. Szeretsz extrémen öltözködni?

Az én ötletem volt a paróka, szeretem az extrém dolgokat. De nem a mindennapokban. A fellépéseken, forgatásokon szeretek újdonságokat kipróbálni. A hétköznapokban viszont inkább sportosan öltözködöm, nem sűrűn hordok magas sarkút.

Mit edzel most?

Futni szoktam főleg és a karantén idején megtanultam otthon edzeni. Ez bevált, de néha az edzőterembe is lejárok.

Hogyan állsz az étkezéssel?

Egészségtudatosan próbálok élni. Kevés szénhidrátot eszem. Szeretem reggelire a zabpelyhet. Kevés húst eszem, tojást viszont szinte mindennap fogyasztok. Salátát eszem salátával, el tudnék élni rajta. A párom szerencsés, ő mindent megehet, nem látszik rajta semmi. Ezért neki mindig külön vásárolok, ő ehet például csokit, én csak ritkán. Figyelek az egészségemre, szeretném megtartani a mostani súlyomat. Néha szoktam csak csalónapot tartani, amikor egy kicsit többet megengedek magamnak az étkezésben. Egy kis tészta vagy pizza is belefér ilyenkor és a lelkemnek is jót tesz ennyi kiskapu, néha-néha.

Harmincnyolc éves vagy, mennyire foglalkozol a szépségápolással?

Mindig is olyan lány voltam, akit nem érdekeltek a krémek. Nem voltam hajlandó magamra kenni sem testápolót, sem arcápolót. Aztán harminc év felett rájöttem, hogy vannak jó pakolások, természetes krémek, amelyek nagyon jót tesznek a bőrömnek. Volt, hogy készítettem otthon is saját recept alapján olívás pakolást, de ez túl időigényes számomra. Sokszor inkább felteszek egy hidratáló maszkot és figyelek arra, hogy sok vizet fogyasszak. Ez nálam sokat jelent a bőröm ápolásánál, különösen, amikor például egész nap erős smink van rajtam, mint a Dancing forgatásán.

Ha már a táncműsornál tartunk újra, kinek szurkolsz? Ki a favoritod?

Több kedvencem van, és de mindig azért szurkolok, hogy jó produkciók szülessenek. Nagyon örülnék, ha a Dancing with the Starsból lenne több évad is. Nem véletlenül élt meg Amerikában már huszonkilenc évadot ez a formátum, remélem, itt is lesz majd belőle folytatás.

Sztár interjúk az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top