nlc.hu
Sztárok

Sárközi Ákos mozaikcsaládja

Remekül működik Sárközi Ákos mozaikcsaládja – „Csodálatos, hogy a feleségemmel együtt kaptam még egy lányt és egy fiút”

A Konyhafőnök VIP zsűritagja sajátjaként szereti a felesége gyerekeit is.

Sárközi Ákos és későbbi felesége, Évi is „csomaggal” érkezett 3 éve az új kapcsolatba: előző házasságukban mindkettőjüknek született gyermeke. A sztárséfé a 13 éves Anna, a festőművésznőé pedig a 14 éves Zsófi és a 12 éves Bálint. Sárköziék abban a szerencsés helyzetben vannak, hogy a család minden szereplője az első pillanattól kezdve jóban van a többiekkel, az évek alatt kifejezetten szoros kapcsolat alakult ki köztük – írja a legfrissebb Story magazin.

Sárközi Ákos

Sárközi Ákos imádja a mozaikcsaládját (Fotó: RTL Klub)

„A titok tán abban rejlik, hogy Évivel egyenrangú felekként tekintünk a gyerekeinkre” – mondta el a 43 éves séf. Párja szerint a gyerekei apjukként tekintenek Ákosra. „Ez főleg annak köszönhető, hogy már évek óta legalább annyira a gondjukat viseli, mint én. Szereti, biztatja őket, tanul és játszik velük. Akárcsak én Ákos lányával. Mi öten összetartozunk!” – mesélte Évi.

A hétköznapokat többnyire négyen töltik együtt, mert Anna az édesanyjával él, ám minden második hétvégén ellátogat az apukájáékhoz. „Úgy alakítottuk, hogy amikor Anna érkezik hozzánk, akkor Zsófi és Bálint is itthon legyenek, és csak a következő héten menjenek az édesapjukhoz. Ez azt jelenti, hogy egyik hétvégén öten vagyunk együtt, a következőn meg csak ketten Évivel” – árulta el a sztárséf.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story magazin

Olvass még a mozaikcsaládokról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top