nlc.hu
Sztárok

Kucsera Gábor nagyon megy a Farm VIP-ben

Kucsera Gábor előtt még az ellenfelek is kalapot emeltek

Aggódtak Kucsera Gáborért a többiek, ő viszont hajtotta magát. Meg is lett az eredménye.

Komoly hátfájdalmakkal küzd Kucsera Gábor, akinek kiújult a gerincsérve, ám a Farm VIP feladataiba ennek ellenére beletette magát. A legutóbbi adásban olyan nagyot ment, hogy még a másik csapat is neki gratulált. 

„Te vagy a bajnok, haver! Te nyerted a mai napot” – ment oda a verseny után Zalán Gáborhoz, és elsőként emelt kalapot a játékostársa előtt. Igaz, hogy a versenyt végül nem a sárga csapat nyerte, aminek nem mindenki tudott örülni a pirosak közül sem. Ambrus Attila szerint a sportoló teljesítménye kimagasló, sajnálta, hogy ezúttal ők előnyben voltak, mert így nem érezte fairnek a küzdelmet. 

Mit gondolsz most Kucsera Gáborról?
Nagyon nőtt a szememben, különösen a mostani feladat után
Le a kalappal a teljesítménye előtt, amúgy a véleményem nem változott róla
Ugyanazt gondolom róla, mint a műsor előtt
A Farm VIP óta sokkal inkább kedvelem, jó, hogy elvállalta a műsort
Created with Survey Maker

Sokakat érdekelt, hogy ha Kucsera tudott a gerincsérvről, akkor egyáltalán minek ment bele ilyen feladatokba, ezt a Farm, ahol éltünkben meg is válaszolta a sportoló.

„Ott csak a csapattársaim tudták, nekik elmondtam. Tapasztalatból tudom, hogy ha valakinek valamilyen baja van, azt nem reklámozzuk, mert az ellenfél azzal egyből vissza fog élni. Nyilván, ha nem állok oda, az a későbbiekben visszaüthet. (…) Most a hátam, köszönöm szépen, jól van, folyamatosan bajlódtam vele, egy hónappal ezelőtt is kijött, azóta gyógytorna van és helyreállt.” 

Kucsera Gábor a sárga csapatért mindent megtett

Kucsera Gábor a sárga csapatért mindent megtett (Fotó: Sajtószoba)

Ahogy az adásban is elmondta, az ilyen helyzetek felspannolják, és most a régi versenyhelyzetek emlékei jöttek fel benne és ilyenkor sajnálja, hogy vége annak a korszaknak

„Versenyző koromban is azt szerettem, ha hátrányból vagy jobbak ellen kellett versenyeznem. Sokkal nagyobb kihívás, sokkal nagyobb erőt meg pluszt ad neki” – mondta verseny után és a Farm, ahol éltünk legutóbbi adásában is. 

Itt vissza tudod nézni Kucsera Gábor teljesítményét: 

Kucsera Gábornak a család az első: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top