nlc.hu
Sztárok

Cicciolina tervei

A 69 éves Cicciolina elárulta, szerepelne-e még felnőtt filmben

Bár párja éppen nincs, az élet jobban zajlik körülötte, mint valaha.

A napokban lett 69 éves Staller Ilona, azaz Cicciolina. Az ország felnőtt filmes dívája – aki számára az erotika és a nőiesség a legfontosabb – számot vetett múltjával és jövőjével a születésnapján.

cicciolina

Szeretne énekelni és megfilmesíteni az életrajzi könyvét Cicciolina – Fotó: Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Vőlegényre vár a koronavírustól rettegő Cicciolina, de még nincs jelentkező „Még nincs, de majdcsak beesik egy olyan vőlegény, aki frankó, frappáns, akivel el tudok menni színházba, moziba és táncolni” – árulta el a Tények Pluszban az expornós, akiről a napokban derült ki, hogy az egyik legismertebb felnőtt filmes oldal életműdíjjal ajándékozza meg korábbi munkásságáért, amiért Cicciolina nagyon hálás.

Világszerte ismert vagyok, nagyon örülök, hogy szeretnek az emberek, és őszintén megmondom: meg is érdemlem” – jelentette ki az Olaszországban élő, magyar származású felnőtt filmes művésznő.

Bár a felnőtt filmek készítése meghatározó volt az életében, ma már nemet mondana egy felkérésre. Szerinte ugyanis régebben sokkal több pénzt lehetett keresni ezzel, mint most. „Nem ugyanaz, mint amikor én elkezdtem, én mindig megkerestem a 250 ezer eurómat. (…) Manapság már annyira tele van különböző pornólányokkal és pornófiúkkal, hogy nem ugyanaz a lehetőség” – mondta el Cicciolina, aki 69 évesen sem tétlenkedik. Szeretne énekelni és megfilmesíteni az életét az életrajzi könyvéből, a producer pedig lehet akár magyar, akár olasz.

Olvass még Cicciolináról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top