nlc.hu
Sztárok

Ambrus Attila eltörte a csontját

Megsérült Ambrus Attila a forgatáson, még titok, tudja-e folytatni a játékot

Semmit sem tud félgőzzel csinálni Ambrus Attila, aki komoly sérülést szerzett a forgatáson.

Ambrus Attila eddig is pörgött, minden feladatban odatette magát, sokszor tőle volt hangos a Farm VIP,  ma este megmutatja majd mulatós énjét is. Saját bevallása szerint nem tud megálljt parancsolni magának, ha az életről van szó, ennek pedig meg is lett a következménye…

Ambrus Attila

Ambrus Attila csontját törte a FarmVIP egyik adásában (Fotó: TV2)

Attila ugyanis a nagy szüreti mulatság másnapján észrevette, eltörte egyik ujját a buliban. 

Nagyon szeretem a zenét, ez minden bulinak az alapja, és Zsolti gondoskodott nekünk a Farmon a zenekarról és a jó hangulatról. Nagyon rosszul ébredtem az első este után. Megittam mindent, ami az asztalon volt, nagyon szégyellem magam, sajnos gyarló ember vagyok. Az a típus, aki nem tud félig mutatni, félig meghalni, vagy valamit félig elkészíteni.

Ha valamit csinálok, azt teljes erőbedobással teszem, így a szüreti mulatságon is lefőttem kicsit

 – nyilatkozta a Borsnak Attila.

Sérülése miatt ki is vitték a Farmról, hogy megröntgenezzék, de az még a lap információi szerint titok, hogy mennyire súlyos a sérülése, tudja-e folytatni a játékot. Persze, tippelni azért lehet: mivel korábban volt arról szó, hogy Ambrus mennyire nem szívleli Horváth Évát, valószínűleg hosszabb ideig lesznek összezárva. 

Még több hír Ambrus Attiláról

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top