Sztárok

Pihentető éjszakák, ellenállóbb immunrendszer (x)

Gondoltad volna, hogy kellő mennyiségű, minőségi alvással is sokat tehetsz immunrendszeredért? Helyezkedj el kényelmesen, és tudj meg többet immunrendszered „éjszakai életéről”, és egy egyedülálló összetételű, kettős hatású kapszuláról.

Pihentető éjszakák, ellenállóbb immunrendszer (x)

Talán nem tudtad, hogy a stresszmentes, pihentető alvás valóban támogathatja az immunrendszer működését, hiszen az az éjszakai alvás közben aktívabb: ilyenkor termeli és bocsátja ki a fertőzésekkel és gyulladásokkal szembeszálló citokin fehérjéket.

A kevés vagy rossz alvás csökkentheti a citokin fehérjék éjszakai termelődését, így fogékonyabbá válhatsz a fertőzésekre, betegségekre. Az első és legfontosabb dolog tehát az esti stresszoldás és a nyugodt, pihentető alvás!

Pihentető éjszakák, ellenállóbb immunrendszer (x)

Mire van még szüksége az immunrendszernek? Számos vitaminra, ásványi anyagra, például D-vitaminra, C-vitaminra, a szelénre vagy cinkre. Ne felejtsd el, hogy a napfény elengedhetetlen a D-vitamin termeléséhez! A D-vitamin pótlása ezért olyan fontos az őszi-téli időszakban, amikor a legkevesebb napsugárzás éri a bőrödet.

Nehezen, rosszul alszol és vitaminokra is szükséged van immunrendszered támogatásához? Ez két probléma, de mostantól akár egyszerre is kezelheted!Pihentető éjszakák, ellenállóbb immunrendszer (x)

Az új, innovatív, gyógynövényekből és immuntámogató hatóanyagokból készült Nottevit Immuno Sleep étrend-kiegészítő kapszula egyszerre járul hozzá az esti stresszoldáshoz, a pihentető alváshoz és az éjszakai immuntámogatáshoz. Kettős hatás, egyetlen kapszulában, amelyet este, elalvás előtt kell bevenni!

A Nottevit Immuno Sleep kapszula az esti stresszoldó, alvást segítő gyógynövénykivonatok mellett C-vitamint, szerves szelént, cinket és kiváló felszívódású, tisztán növényi eredetű, 2000 nemzetközi egységnyi mikrokapszulázott D-vitamint is tartalmaz.

Pihentető éjszakák, ellenállóbb immunrendszer (x)

Ha esténként a stressz miatt nehezen alszol el,  ha nem alszol eleget, ha éjjelente felébredsz és az immunrendszered megfelelő működéséhez is szeretnél segítséget kapni, érdemes megismerkedned a Nottevit Immuno Sleep-pel. 2-3 hónap alatt, néhány hetes kúrákkal sokat tehetsz magadért!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top