nlc.hu
Sztárok

Utasi Árpi akkor és most

Vajon mi lehet Utasi Árpival, a Csillag születik egykori mesemondójával?

Utasi Árpi 2007-ben nyerte meg a Csillag születik tehetségkutatót, egy ideje azonban nem lehet róla tudni semmit.

Utasi Árpit 2007-ben ismerte meg az ország, amikor elindult a Csillag születik című tehetségkutatóban, majd meg is nyerte a műsor fődíját, ami egy autó és 12 millió forint volt. A Ripost az egykori gyereksztár közösségi oldala alapján azt állítja, riasztóan festenek róla a kitett képek.

Vajon mi lett Utasi Árpival?

Utasi Árpi fiatal tehetségként (Fotó: Youtube)

Megnéztük, és az Instagramján az utolsó fotó 2019-es, azóta nem adott hírt magáról Árpi. A „riasztónak” mondott fotókon Árpi alkoholfogyasztás és bulizás közben látható – mint egyébként sok hasonló korú fiatalról is készülnek ilyen képek.

Utasi Árpit a kis mesemondóként szerette meg az ország a Csillag születik első évadában. A fiú megnyerte a tehetségkutatót, de aztán szépen-lassan kikopott a köztudatból. 2018-ban mi is megírtuk az akkor 25 éves Árpiról, hogy molnárfiúként dolgozik és családfenntartó, ő gondoskodik súlyos beteg nagyszüleiről és segít eltartani a kishúgát, Melánit. 

Mi lett ezekkel a gyereksztárokkal?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top