nlc.hu
Sztárok

Ada a harmadik gyerekét várja.

Ada gyereket vár, vicces fotóval jelentette be az örömhírt a műsorvezető

Pintér Adrienn, azaz Ada a harmadik gyerekét várja.
Pintér Adrienn, Ada

Nagyon úgy tűnik, hogy a harmadik gyerekével terhes Pintér Adrienn, azaz Ada. A műsorvezető a közösségi oldalára posztolt egy vidám fotót, amit nem lehet másként értelmezni, mint hogy gyereket várnak a férjével, Mátéval.

A képen Ada látható nevetés közben egy tál kajával a kezében. Mellette a párja egy üveg italt – talán sört – kortyolgat. A lényeg viszont Máté pólójára van írva:

„Ő kettő helyett eszik, én három helyett iszom”

(A képet itt tudod megnézni.)

Adát idén februárban jegyezte el a Németországban élő szerelme, a plasztikai sebészként dolgozó Máté. Az esküvői terveiket alaposan átírta a koronavírus-járvány, de végül szeptemberben összeházasodtak.

Adának már van két ikerfia az előző házasságából. Bánszki Lászlót – ismertebb nevén Timót – a Viva TV-nél ismerte meg. 2005-ben összeházasodtak, és a következő évben megszületett Bálint és Bence. Házasságuk Timóval azonban nem volt hosszú életű, 2009-ben elváltak, de baráti kapcsolat a mai napig megmaradt közöttük.

(Kiemelt kép: Instagram/Pintér Adrienn)

Még több cikk Adáról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top