nlc.hu
Sztárok

Büntetést kaptak a villalakók

Durva balhé alakult ki a Való Világban, több villalakó is büntetést kapott

Szabályszegés a Villában: több játékos is büntetést kapott.

Elszabadult a pokol a Való Világ powered by Big Brother szombati adásában. A villalakók egy jót partiztak, majd egyszer csak átcsapott egy borzalmas ordibálásba, ráadásul majdnem tettlegességig fajult a vita. VV Dani összeveszett Moh-val, Bálint összerúgta a port Renátóval, sőt, még Robi és Gina is egymásnak mentek. Mivel több szabálysértést is elkövettek ezáltal, a „Nagy testvér” mindenki megbüntetett.

VV Dani és VV Moh ajtónállónak álltak, hiszen a nyugiszoba ajtaját kis híján megrongálták. Az ő feladatuk az volt, hogy visszavonásig nyitogassák a villa ajtaját. De nem Dani és Moh volt az egyetlen, aki szabályt sértett az éjszaka folyamán. Virág szándékosan földhöz vágott egy poharat, szintén rongálva ezzel a villa berendezését, ezért a raktárban található műanyag poharakból ihat csak. „Szánom-bánom a tettemet, de így tudtam levezetni a feszültséget. Elismerem, hogy megérdemlem a büntetést” – mondta a legfiatalabb villalakó.

vv moh

VV Moh is büntetést kapott (Fotó: RTL Klub)

Ez történt eddig a villában:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top