nlc.hu
Sztárok

Lagzi Lajcsi ajándékai Gabriela Spanicnak

Galambos Lajos anno felejthetetlen estét töltött Gabriella Spanickal, lovat és pulit adott neki ajándékba

Kilenc éve ismerte meg egymást Galambos Lajos és Gabriela Spanic, és akkor egy felejthetetlen estét töltöttek együtt.

Galambos Lajcsi 2011-ben fogadást rendezett Gabriela Spanic tiszteletére Tata melletti birtokán: a venezuelai színésznő ekkor látogatott először Magyarországra – írja a Blikk. A zenész a bulin kívül három ajándékkal készült a Paula és Paulina sztárjának:

  • kristálypohárszettel;
  • argentin törpelóval;
  • Cukival, a pulival.

Spanicnak nagyon jól esett a gondoskodás, ám jelezte, a két állatot nem lenne ideje gondozni, így azok Lajcsinál maradtak, pedig  a zenész még útlevelet is intézett nekik. A lovat egy vadasparknak ajándékozta, nagyon jó dolga van, ám a kutyustól képtelen volt megválni, megtartotta, a mai napig boldogan él náluk.

Gabirela Spanic és Galambos Lajos

Gabirela Spanic és Galambos Lajos kilenc évvel ezelőtt együtt mulattak Lajcsi birtokán (Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence)

Spanicot egyébként pálinkával és trombitaszóval várta. A buli a színésznő ötlete volt: kíváncsi volt, hogy mulatnak a magyarok, és Lajcsit választották, hogy demonstrálja. A felkérés megtiszteltetés volt, Spanic pedig „szenvedélyes, vagány nő, és ahogy a táncos műsorban is látható, el tudja engedni magát” – mondta Galambos Lajos, aki most reménykedik, a Dancing with the Stars miatt itt élő színésznővel újra találkoznak, és reméli, hogy Gabriela emlékszik még a kutyára.

Gabriela Spanic elment egyet bulizni Galambos Lajos otthonába, ahol a családdal együtt töltött egy estét (Fotó: Sajtóklub)

Gabriela Spanic elment egyet bulizni Galambos Lajos otthonába, ahol a családdal együtt töltött egy estét (Fotó: Sajtóklub)

Kiemelt kép: Carlos Tischler/Getty Images

További cikkek a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top