nlc.hu
Sztárok

Bódi Guszti pizzafutárnak állt

Besegít unokájának a pizzafutárkodásban Bódi Guszti

Nem akarja felélni a család megtakarítását, így Bódi Guszti is beszállt az ételkiszállításba az unokája mellé. Ahogy a legtöbb zenésznek, neki is elvitte a bevételét a koronavírus-járvány.

Semmi szégyellnivalót nem lát Bódi Guszti abban, hogy jelenleg ételfutárkodással keres pénzt. Egész életében dolgozott, a családnak van is megtakarítása, de azt nem szeretnék felélni, ezért amikor az unokája bejelentette, hogy ételt fog kiszállítani egy cégnél, nemcsak az áldását adta rá feleségével, hanem be is szállt mellé segíteni, hiszen mostanság sajnos rengeteg a szabadideje – írja a Bors.

Bódi Guszti nem pizzafutár szerkóban (fotó: YouTube)

Bódi Guszti nem pizzafutár szerkóban (Fotó: YouTube)

A zenész nagyon büszke az unokájára, mert saját pénzt akart keresni ahelyett, hogy tőlük vagy a szüleitől kért volna. Beérett a nevelésük gyümölcse, ugyanis az unoka belátta, hogy húszévesen nem ülhet otthon. Előfordul, hogy Bódi Guszti egy nap akár 9-10 órát is az utcán tölt az unokájával, de nem bánja, mert addig is együtt vannak. Jelenléte leginkább olyankor jelent segítséget, amikor egy környéken több házhoz is menni kell, mert amíg az unokája becsenget az egyik házhoz, ő már megy is a másikhoz. Bár maszkot és baseballsapkát visel, néha mégis előfordul, hogy felismerik. Ilyenkor örülni szoktak neki. Bódiéknál most nem fenékig tejfel az élet: például csalók is visszaélnek a nevükkel.

További cikkeink a Bódi családról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top