nlc.hu
Sztárok

Horváth Sisa Anna akkor és most

A Konyhafőnök VIP dominája: Horváth Sisa Anna akkor és most

Horváth Sisa Anna egészen új oldalát mutatja meg a Konyhafőnök VIP-ben.

Horváth Sisa Annát a Drága örökösök című sorozatban ismerhettük meg. A színésznő tavaly a legnagyobb titokban, egy Balaton-felvidéki kis településen, a kíváncsi tekintetektől távol tartotta esküvőjét. Sisa Anna és újdonsült férje, Jaskó Bálint együtt játszott az Oltári csajok című sorozatban is.

Sisa Anna jelenleg a Konyhafőnök VIP-ban mutatja meg, mennyire van otthon a konyhában, de a csapatfeladatoknál egyértelműen kitűnt, hogy mindig ő vette át a gyeplőt a többiektől, Bódi Sylvitől és Király Lindától, teljesen függetlenül attól, éppen ki volt a főnök a csapatban.

Íme, Sisa Anna akcióban:

Az 1991-ben, Horváth Anna néven született Sisa Anna színi tanulmányait Földessy Margit Színjáték- és Drámastúdiójában kezdte, majd középiskolai évei alatt is folyamatosan szerepelt a budapesti Közgazdasági Politechnikumban. Ezt követően felvételt nyert a Kaposvári Egyetem színművész szakára, ahol 2015-ben végzett.

Horváth Sisa Anna a Konyhafőnök VIP-ben

Horváth Sisa Anna tavaly ment férjhez (Fotó: RTL Sajtóklub)

Sisa Anna az elmúlt években még nőiesebbé vált. Ez a közösségi oldalára feltöltött fotója 6 évvel ezelőtt készült.

A Konyhafőnök VIP eddigi szereplői: 

(Nyitó kép: RTL Sajtóklub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top