nlc.hu
Sztárok

Hugh Hefner híres barátnői

Házasság, gyerekek, karrier: így élnek most Hugh Hefner volt barátnői és feleségei

Hogy hány nővel volt kapcsolata a Playboy-alapítójának hosszú élete során, nehéz megmondani. De mi történt az évek, évtizedek során azokkal a nőkkel, akik fontos szerepet játszottak az életében?

2007-ben, 91 éves korában hunyt el Hugh Hefner, a Playboy alapítója, aki hű volt márkájához, vagyis igazi nőcsábászként élt, összesen háromszor nősült meg, és megszámlálhatatlanul sok barátnője volt. De mi történt az évek, évtizedek során azokkal a nőkkel, akik fontos szerepet játszottak az életében? 

Hugh Hefner és Mildred Williams még 1949-ben házasodott össze, két gyerekük született Christie (sz. 1952) és David (sz. 1955). Hefner többször is megcsalta nejét, de felesége állítólag azért nézett félre, mert maga sem volt hűséges, és gondolta, így tovább tart majd a házasságuk. Nem tartott, 1959-ben elváltak. Williams később újból férjhez ment, Edwin Gunn a nevére vette felesége gyermekeit, de miután ez a házasság is véget ért, Christie és David ismét felvette apjuk nevét.

A Playboy alapítója 1969 és 1976 között a Playboy négyszeres címlaplányával, Barbi Bentonnal élt együtt. Állítólag ő győzte meg Hefnert arról, hogy vegye meg a házat, amit mi már Playboy-villaként ismerünk. Hugh Hefner barátnőjeként kipróbálta magát énekesnőként, dalszerzőként és színésznőként, ugyan az utóbbi pár évtizedben nem adott ki lemezt és filmekben sem láthattuk, de vendégként és háziasszonyként több televíziós műsorban is feltűnt. Benton 1979-ben feleségül ment az ingatlanban utazó George Gradow-hoz, két gyermekük született.

Ugyan Shannon Tweed csak 14 hónapig volt a Playboy-villa lakója az 1980-as évek elején, az 1982-as év playmate-jét nem lehet kihagyni a felsorolásból. Tweed, akit sokan az erotikus thrillerek nagyasszonyaként tartanak számon, több tucat filmben és televíziós műsorban szerepelt. Férjével, a KISS zenekar basszusgitárosával, Gene Simmonsszal 1983 óta alkotnak egy párt, de csak 2011-ben házasodtak össze. Két gyermekük született, Nicholas Adam és Sophie Alexandra.

Hugh Hefner, Christy Hefner and Shannon Tweed 1982-ben.
Megnézem
Összes kép (2)

Hugh Hefner 1989-ben másodszor is megnősült, mégpedig az év playmate-jét, Kimberley Conradot vette feleségül. Két fiuk született, Marston Glenn (sz.: 1990) and Cooper Bradford (sz.: 1991). Ugyan csak 2010-ben mondták ki a válást, a pár kilenc évvel házasságkötésük után szétköltözött, de Conrad, aki állítólag a gyerek miatt szerette volna, ha otthonukban kicsit decensebb életet élhetnek, nem költözött messzire, az egyik villa melletti ház lett az új otthona. Conrad 2017-ben, 55 évesen ismét vállalta, hogy szerepelni fog a Playboyban.

Talán nem meglepő, hogy Brande Nicole Roderick, aki 1999 és 2000 között volt a partnere, szintén szerepelt a magazinban, 2000 áprilisában a hónap playmate-je volt, 2001-ben pedig az év playmate-je, Hefner következő kapcsolata sem volt tartós, a lengyel származású, jogot végzett Izabella St. James 2002 és 2004 között volt a barátnője.

A kétezres évek elejéről talán Holly Madison, Bridget Marquardt és Kendra Wilkinson neve mondhat a legtöbbet, ők voltak a szereplői a The Girls Next Door című reality-sorozatnak, ami villabeli életüket követte végig, és amiből hat évad készült. Igaz, az utolsó részekben már nem ők szerepeltek, ugyanis szépen sorban úgy döntöttek, kiszállnak ebből a kapcsolatból.

Brande Roderick és Hugh Hefner.
Megnézem
Összes kép (7)

Holly Madison a Playboy-éra után sok mindenbe belevágott, szerepelt revüműsorban, volt saját reality-műsora, írt önéletrajzi könyvet is, rögtön kettőt egymás után. Az egyikben a Playboy-villában zajló bántalmazásokról is írt. 2013-ban, fél évvel azután, hogy megszületett lánya, összeházasodott gyermeke apjával, Pasquale Rotellával, a pár 2019-ben vált el.

Bridget Marquardt, aki még a villabeli élete előtt mesterdiplomát szerezett kommunikációból, maradt a televíziózásnál, utazós műsora, a Bridget’s Sexiest Beaches, sajnos csak egy évadot élt meg, 2010-ben pedig megpróbált saját valóságshow-t indítani, de nem járt sikerrel, utána az Animal Nation című show egyik munkatársa lett, majd 2019-ben a szellemvadászattal is foglalkozó egykori playmate elindította a paranormális jelenségekkel foglalkozó podcastsorozatát, ami még ma is fut. Párja Nicholas Carpenter filmrendező, akivel 2015 óta jár jegyben.

Kendra Wilkinsonnak viszont tartogatott még sikereket a valóságshow-k világa, 2009 és 2011 között Kendra címmel futott műsora, ezt követte 2012-ben a Kendra on Top, aminek 2017-ben került adásba az utolsó része. Az egykori playmate kilenc évig élt házasságban Hank Baskett amerikai focistával, két gyermekük született, Henry Randall (sz.: 2009) és Alijah Mary (sz.: 2014. ). Baskett és Kendra házassága azután romlott meg, hogy a férfinak 2014-ben viszonya volt egy transznemű modellel, miközben Kendra 8 hónapos terhes volt.

Kendra Wilkinson, Bridget Marquardt, Hugh Hefner és Holly Madison 2005 októberében. Háttérben a három barátnő közös Playboy-címlapja, illetve a valóságshowjuk plakátja.

Kendra Wilkinson, Bridget Marquardt, Hugh Hefner és Holly Madison 2005 októberében. Háttérben a három barátnő közös Playboy-címlapja, illetve a valóságshow-juk plakátja (Fotó: Profimedia)

Hugh Hefner 2012-ben harmadjára is megnősült, ezúttal 2009 decemberének playmate-jét, Crystal Harrist vette feleségül. A modell Hefner halála után egy időre eltűnt a nyilvánosság elől, majd influenszerként, bloggerként definiálta újra magát, és igen, Hefner özvegye három évvel férje elvesztése után újra szerelmes, mégpedig egy űrmérnökbe.

Hugh Hefner öröksége:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top