nlc.hu
Sztárok

Judy balesete képeken

Judy sokkoló képeket mutatott borzalmas, 22 évvel ezelőtti autóbalesetéről

Judy élete nüanszokon múlt – először mutatott képeket a szörnyű balesetről.

Tegnap volt 22 éve, hogy Judy borzalmas autóbalesetet szenvedett, éppen hogy túlélték a katasztrófát. A Groovehouse énekesnője zenésztársaival, Baktai Anikóval és Kárpáti Zsolttal Szolnok felé tartottak, amikor ütköztek egy teherautóval. Mindannyian megsérültek, de Judy járt a legrosszabbul: több csontja eltört, egyik bordája a tüdejét is átszúrta, valamint arcát olyan ütés érte, hogy szinte felismerhetetlen volt, amikor kiemelték a roncsok közül. Azóta közel 40 műtéten esett át. A minap képeket is mutatott a szörnyű balesetről.

„Ma 23 éve, december 14-én, ami ugyanúgy egy hétfői nap volt, kaptunk egy új lehetőséget az életre… Megtanított igazán élni, és értékelni sok mindent! Hálás vagyok mindenért, hiszen az elmúlt 23 évünkben értük el a legnagyobb sikereket, és nyertünk el minden díjat, amire jelöltek minket zenekarommal, a GROOVEHOUSE-al. Feleség lettem, és lett egy csodálatos kislányom, amit akkor, abban az állapotban és még sok sok éven át álmodni sem mertem volna… Ma már csak egy dátum december 14-e, ami már semmiféle félelmet és fájdalmat nem hordoz magában, de mégis anno sorsfordító volt. Mai napig büszke vagyok magamra, hogy végigcsináltam, és hogy kitartottam a céljaim, és álmaim mellett” – írta a bejegyzésében a 44 éves Judy, majd kiderült, az élete ezen szakaszáról egy könyv is készült, amit már meg lehet vásárolni.

Szörnyű autóbalesetek:

judy

Judy (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top