nlc.hu
Sztárok

Apa lesz Viktorin Tamás

Apa lesz Viktorin Tamás – megható sorokkal jelentette be a gyermekáldást a Sláger FM rádiósa

Viktorin Tamás egy fantasztikus bejegyzésben jelentette be, hogy nemsokára bővül a család.

Viktorin Tamás a Sláger FM műsorvezetője, a Sláger Reggel egyik házigazdája. A rádiós négy éve jött össze szerelmével, Dórival, aki két éve már a felesége. Határtalan a boldogságuk, hiszen hamarosan bővül a család: Tamás bejegyzéséből az is kiderült, hogy fiút várnak, aki Andrásnak hívnak majd. Egy nagyon megható történet keretein belül osztotta meg a jó hírt.

Szinte napra pontosan öt évvel ezelőtt szúrtam ki magamnak, négy éve egy pár vagyunk, két éve már a...

Közzétette: Viktorin Tamás - műsorvezető – 2020. december 15., kedd

„Szinte napra pontosan öt évvel ezelőtt szúrtam ki magamnak, négy éve egy pár vagyunk, két éve már a feleségem. Az esküvőn, amikor megláttam teljes harci díszben, talán nem gondoltam volna, hogy azt fogom mondani egyszer, amikor kikel az ágyból egy melegítőalsóban, hogy… Más. Apám nem igazán tudott azzal a helyzettel mit kezdeni, hogy született egy fia, és mire kezdtek egyenesbe jönni a közös dolgaink, neki sajnos menni kellett. Sokkal kevesebb dolgot tudtunk együtt tenni, mint amennyi kijárt volna. Sokszor eszembe jut, hogy vajon én az első perctől majd olyan szülő, haver, barát tudok lenni, mint Ő tizenév után? Már anyámnak sem tudom elmondani, hogy ez a dolog most lett éles, a pillanat most jött el, és – bár magam is meglepődöm, talán a hormonok? – egészen elérzékenyülök, ha belegondolok, apa leszek. Nem sokkal azután leszünk szülők, hogy én egyáltalán felnőtt lettem. Andris, remélem, hogy egy pár év múlva gatyába rázod ezt a világot, májusban találkozunk, én pedig, hidd el, igyekszem igazán jó apa lenni. A szerelmem pedig sosem volt ilyen gyönyörű, mint most, az ágyból kikelve, melegítőalsóban, azt pedig, hogy ezt most leírhattam, nem tudom eléggé megköszönni neki. ( Onnan tudjuk, hogy fiú, hogy már most akkora… khm, szóval tiszta apja!” – írta a bejegyzésében Viktorin Tamás.

viktorin tamás

Viktorin Tamás (Fotó: Facebook)

Hamarosan szülői örömök elé néznek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top