nlc.hu
Sztárok

Gáspár Zsolti ezért került kórházba

Kiderült, miért került kórházba Gáspár Zsolti

Gáspár Zsolti múlt héten lett rosszul, kórházba kellett szállítani.

Gáspár Zsoltit kórházba kellett szállítani, mert váratlanul rosszul lett egy bevásárlóközpontban – derült ki egy héttel ezelőtt. A Farm VIP gazdája akkor még nem tudta, mi lehet a baj, a tesztek eredménye sem érkezett meg, most azonban kiderült, hogy mi okozta a rosszullétet – erről a Blikknek mesélt Zsolti. 

„Azt hittem, ezt a szörnyű vírust kaptam el, de nem, kiderült, hogy cukros vagyok. Leesett a vércukorszintem, ezért lettem rosszul. (…) Le a kalappal az orvosok, ápolók előtt, akiktől hihetetlen odafigyelést és ellátást kaptam még ebben a nehéz időszakban is. Gyógyszereket kell szednem, és ha sikerül leadnom pár kilót, és megtartanom a diétát, az orvosok szerint még visszafordíthatom a folyamatot, ami a betegség kialakulását illeti. (…) Csukott szemmel kezdem az ünnepeket. A feleségem már tervezi is, mi lesz a diétás menüm. Két hónap alatt 8–10 kilótól akarok megszabadulni” – mondta a lapnak Gáspár Zsolti, aki eléggé kétségbe esett eleinte, de aztán megnyugtatta az eredmény.

gáspár zsolti

Gáspár Zsolti (Fotó: TV2)

Olvass még a Farm VIP-ről az nlc.-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top