nlc.hu
Sztárok

Alföldi Róbert konfliktusa

Alföldi Róbertet kizavarták egy pékségből: „Kikérem magamnak a hangnemet”

Alföldi Róbertnek mindössze annyi volt a bűne, hogy nem volt nála apró. FRISSÍTÉS: Azóta a pékség tulajdonosa bocsánatot kért az inzultusért.

Alföldi Róbert elmondása szerint gyakori vásárló az egyik budapesti pékségben, ahova gyakorlatilag a nyitás óta visszajár. A színésznek azonban a minap rossz tapasztalata volt, amit részletesen kifejtett a közösségi oldalán.

Három Tarka Macska pékség - Karácsony - OFF Mindannyian ismerjük a Pozsonyin a pékséget, remek pékáru, pillanatokon...

Közzétette: Alföldi Róbert – 2020. december 18., péntek

„Érezhetően karácsonyi nagyüzem, kicsi feszkó, de mindegy, az ember ezt ilyenkor természetesnek veszi. Különben is Rozi is van, bejön egy másik kutya, két fehér kutya az üzletben… jó helyzet. Vásárolok, fizetek. Nem egy kiflit vettem, hanem 5350 forintért vásároltam. 20ezrest adok, kérdezi a pénztáros középkorú hölgy, hogy nincs apróm, mondom nincs, eltelik kb. fél perc, kérdezi, nincs 350 apróm, mondom, nincs, de az előbb már mondtam. Erre némileg pikírt hangon, kikéri magának, hogy így válaszolok. Mondom neki, de hát fél perc alatt kétszer kérdezte, hogy nincs-e apróm… és itt elvesztettük a reggelt. Jön a már hányan fizettek 20ezressel, én mondom, nekem ehhez semmi közöm, nyitás után egy órával illene váltópénznek lenni, és nem egy kiflit vettem 200 ért. A pénztáros hölgy arcokat vág, látványosan mutogatja az üres pénztárgépet, én is már jó feszkós, felajánlja, hogy akkor kimegy és felváltja valahol, én mondom, hogy na ezt nem, hogy az egész sor ott várjon rá. (Én is felajánlhattam volna, amire már volt is példa az elmúlt időben a pékségnél, mint ahogy a kedves kiszolgáló lány is kiugrott már felváltani, de szó nélkül kedvesen, nem azok után, hogy az én dolgom, hogy legyen nálam váltópénz, mit képzelek, hogy nincs se 350 apróm, se kártyám. ) Hallom a sorban a középkörű úr morog, minek vitatkozni. Érezhetően nem kedveli tevékenységemet, erre eljutunk oda, hogy mondom, ok, akkor nem kérek semmit, indulnék, amikor a középkorú úr beszól, hogy »Na menjél ki innen, gyorsan!« Ezt már nem hagyom szó nélkül: kikérem magamnak a hangnemet, meg hogy továbbra is tegez, és semmi köze a konfliktusomhoz, erre továbbra is zavar ki az üzletből. Én kikészülök, és a bolti alkalmazottak közül senki nem gondolja úgy, hogy rá kellene szólni az úrra, sőt a pénztároshölgy rám szól, hogy minek csinálom feszkót, és miért kell itt elrontani mindenkinek a kedvét” – írta ki magából a Facebook-oldalán a koronavírusról is megnyilvánuló Alföldi Róbert, aki – elmondása szerint – többet nem megy a fent említett pékségbe.

Alföldi azóta frissítette posztját, a pékség tulajdonosa felhívta, és bocsánatot kért tőle. Ezzel lezártnak tekinti az ügyet.

alföldi róbert

Alföldi Róbert (Fotó: Facebook / Mészáros Csaba)

Még több cikk Alföldi Róbertről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top