nlc.hu
Sztárok

Feke Pál jótékony célra fordítja nyereménye egy részét

A Konyhafőnök VIP – Feke Pál jótékony célra ajánlja fel nyereménye egy részét

A Konyhafőnök VIP-ben nyert 10 millió forint egy részét rászoruló gyerekeknek adományozza Feke Pál.
Feke Pál

Miután Feke Pál megnyerte A Konyhafőnök VIP ötödik évadát, nemcsak a konyhafőnöki trófeát emelhette a magasba, hanem 10 millió forintot is bezsebelhetett.

Az énekes-színész a Blikknek azt mondta: nem a pénznyeremény motiválta a műsorban, de amikor már a vége felé jártak, eldöntötte, ha ő fog nyerni, a pénz egy részét szeretné felajánlani egy alapítványnak.

„Egymillió forintot ajánlok fel a Fészek Gyermekvédő Egyesületnek, amely még nem is tud róla, mivel muszáj volt megvárni, hogy lemenjen a tévében a műsor, nehogy lebuktassam magam. Szerettem volna szebbé tenni olyan gyerekek karácsonyát, akiket bántalmaztak, vagy nem olyan körülmények közt élnek, amit mi normálisnak, harmonikusnak tartunk. Remélem, egy kicsit hozzájárulhatok a boldogságukhoz”

– mondta Feke Pál.

A színész Pokorny Liával volt versenyben A Konyhafőnök VIP fináléjában, de azt mondta, nem bánta volna, ha második lesz, mert nem versengő típus.

(Kiemelt kép: RTL Klub)

Korábbi izgalmak A Konyhafőnök VIP-ben:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top