nlc.hu
Sztárok

Radics Gigi a műsorról

Radics Gigi elárulta, milyen volt 7 hónapos terhesen a színpadon ugrálni

Várandósan lépett fel a Nicsak, ki vagyok? színpadán Radics Gigi.

Lassan két hónapja, hogy Radics Gigi édesanya lett, ám csak tegnap este láthattuk a Nicsak, ki vagyok?-ban, ahol hét hónapos terhesen lépett fel, ő volt a Molylepke. Az énekesnő úgy mozgott a színpadon, mintha semmi nem hátráltatta volna, pedig ekkorra már nagyon nagy volt a pocakja. Azt mondja, jó élmény volt számára, ráadásul megmutatta, hogy várandósan is színpadra lehet lépni.

„Mivel már nem csak magamra kell figyelnem, ezért próbáltam odafigyelni arra, hogy rendszeresen leülni, vizet inni, levegőzni. Igyekeztünk olyan dalokat választani, amelyek kevésbé állnak közel hozzám, amit a közönség nem biztos, hogy ismer. Nem kellett sokat gyakorolni egyébként, párszor meghallgattam, amúgy is CardiB az egyik kedvenc rapperem. Élveztem nagyon, hogy végre rappelhetek. (…) Amikor reggel bejöttem, mindig úgy éreztem magam, mint valami akciófilmben, egy FBI-ügynök, hogy ilyen titkosan kell közlekedni. Élveztem egyébként, egy jó kaland volt, még pont belefért ebbe az időszakba” – mondta Radics Gigi a produkció után.

A műsort egyébként nyár végén/ősszel kezdték forgatni, de csak később került adásba.

radics gigi

Radics Gigi (Fotó: TV2)

Ők is lelepleződtek a Nicsak, ki vagyok? második évadában:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top