nlc.hu
Sztárok

Liptai Claudia vezeti az RTL új műsorát

Liptai Claudia vezeti az RTL nagyszabású, szilveszteri show-ját

Liptai Claudia vezeti a csatorna szilveszteri műsorát, ami ezúttal a NőComment! lesz.

Idén is lesz szilveszteri buli, méghozzá az RTL Magyarország csatornáin! A NőComment!-Szilveszter 2020 show-műsorban Liptai Claudia műsorvezetésével a legnépszerűbb hazai sztárok búcsúztatják az óévet az RTLII-n és az RTL Most+ platformon. Az RTL Híradó a hagyományoknak megfelelően rendhagyó módon jelentkezik és éjfélkor a Himnuszt különleges közreműködők adják elő az RTL Klubon.

Műsorvezetőként tér vissza az RTL Magyarország csatornáira Liptai Claudia. December 31-én 19:00 órától az RTLII csatornán és az RTL Most+ platformon a NőComment!-Szilveszter 2020 egész estés show-műsorában a legnépszerűbb hazai sztárokkal búcsúztatja az óévet.

liptai claudia tornóczky anita kiemelt

Liptai Claudia vezeti a szilveszteri különkiadást (Fotó: Sajtóklub)

A nagyszabású, klasszikus szilveszteri műsorok fergeteges hangulatát megidéző zenés talk show-ban összecsapnak a férfi és női energiák. A sztárok mindent kibeszélnek, átbeszélnek, senki és semmi mellett nem mennek el szó nélkül, miközben rengeteget ugratják egymást, ironizálnak és humorizálnak.

Nem csupán az est házigazdája, Liptai Claudia varázsolja el fantasztikus humorával a nézőket, hanem sztárvendégei is. Geszti Péter, Dobó Kata, Nagy Ervin, Hadas Kriszta, Lovász László, Oroszlán Szonja, Pirner Alma, Tornóczky Anita, Szily Nóra, Puskás Peti, Hajós András nemcsak egymást nevettetik meg, de a képernyők előtt ülőket is, valamint olyan nagyszerű énekesek eresztik ki a hangjukat, mint Wolf Kati, Falusi Mariann, Gallusz Niki, Király Linda, Balázsovits Edit, Oláh Gergő, Nagy Sándor, Czutor Zoltán, Heincz Gábor Biga, Balázs Andi, Janza Kata.

A NőComment! RTL MOST+-on futó részeinek megszokott műsorvezetője Ábel Anita egyéb televíziós kötöttsége miatt a készítők legnagyobb szomorúságára ez alkalommal sajnos még szereplőként sem tarthatott a produkcióval.

Liptai Claudia az RTL Klubon:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top