nlc.hu
Sztárok

Demcsák Zsuzsa élete sínre került

Házasság, visszatérés, boldogság: Demcsák Zsuzsa élete újra sínen van

Demcsák Zsuzsa nagyon boldog, most igazán elégedett az életével.

Szinte sokként érte a közvéleményt, amikor kiderült, hogy Demcsák Zsuzsa szerelmes lett az Ázsia Expressz forgatása alatt, és férjhez is ment az egzotikus szigeten. A műsorvezetőt az ázsiai kaland előtt sokáig nem lehetett látni, hiszen úgy döntött, egy kicsit elvonul a nyilvánosság elől. A forgatásról azonban feleségként ért haza, és most már boldogabb, mint valaha. Visszatért a képernyőre, ismét műsort vezet – nem is egyet! –, ráadásul a magánélete is szuper, a gyerekeivel is sokat programoznak együtt.

demcsák zsuzsa és krishan

Demcsák Zsuzsa és a férje, Krishan (Fotó: Smagpix)

„Krishan gyakran meglátogatott, amíg forgattuk a műsort, és teljesen magával ragadta ez a miliő. Jó pár év múlva szeretne egy házat magunknak vidéken is. (…) Egy önfenntartó gazdálkodást képzelt el, amiben állatokat tartunk, de nem vágjuk le őket és magunknak termelünk meg mindent. Most nehezen tudom még elképzelni, de lehet, egyszer tényleg megvalósítjuk” – mondta a Farm VIP forgatásán Demcsák Zsuzsa, akinek az édesanyja is boldog, hogy végre egyenesbe jött a lánya. 

„Hasonló a temperamentumunk. Nagyon erős tűz jegyűek vagyunk, mindketten augusztusiak. Ha éppen úgy adódik, simán elküldjük egymást melegebb éghajlatra, de aztán hamar ki is békülünk….Az elmúlt években rengeteg hazugság, mocskolódás, igaztalan támadás érte. Voltak olyan pillanatok, amikor azt gondoltam, hogy mindezt nehéz ép ésszel elviselni. Mégis tovább kellett lépnie, lépnünk. Minden újabb nehézségnél végigvettük, mi a teendő, és ha kellett, megtettük a jogi lépéseket. Mindig azzal tartottuk benne a lelket, hogy bár most éppen nehéz, megpróbáltatásokkal teli időket élünk, de semmi sem tart örökké” -– mondta korábban a BEST magazinnak Demcsák Mária, aki jóban-rosszban kiállt a lánya mellett.

Műsorok, amelyekben idén szerepelt Demcsák Zsuzsa:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top