nlc.hu
Sztárok

2020 sztáresküvői

Tekintsd át velünk 2020 sztáresküvőit!

Sajnos sok esküvő elmaradt a járvány hatására, de szerencsére bőven akad olyan is, amit megtartottak!

2020 a koronavírus miatt sajnos nem az esküvők éve volt. Néhány sztáresküvőre azonban mégis sor került, persze sokkal meghittebben, mint ahogy vírusmentes időkben történt volna.

Scarlett Johansson és Colin Jost

Scarlett Johansson harmadszor ment férjhez 2020 októberében. Colin Jost komikussal még 2006-ban ismerkedtek meg, amikor Johansson a Saturday Night Live show-ban vendégeskedett, ahol Jost akkor kezdett el dolgozni íróként. De csak jóval később 2017-ben jöttek össze, amikor a színésznő újra szerepelt a műsorban. Az esküvőjüket 2020 nyarára tervezték, ami végül őszre csúszott és csak szűk családi körben tartották meg, még fotót sem posztoltak róla.

Emma Stone és Dave McCary

A pár 2016-ban ismerkedett meg szintén a Saturday Night Live című műsor kapcsán. Három éve vannak együtt és tavaly decemberben jelentették be az eljegyzésüket. Úgy tudni, ők is nyárra tervezték az esküvőt, de végül szeptemberben házasodtak össze titokban. Bizonyos hírek szerint pedig már a közös gyermekük is úton van.

Beatrice hercegnő és Edoardo Mapelli Mozzi

II. Erzsébet királynő unokája, Beatrix hercegnő és vőlegénye, az olasz származású üzletember eredetileg május végén keltek volna egybe pompás ceremónia keretében. Ám a koronavírus miatt végül szűk családi körben a legnagyobb titokban házasodtak össze 2020. július 17-én. A vintage stílusú esküvőt Windsorban tartották és szerencsére vannak róla képek is! A hercegnő a nagymamája régi ruháját viselte.

Beatrice hercegnő és Edoardo Mapelli Mozzi a katedrális előtt
Megnézem
Összes kép (4)

Dennis Quaid és Laura Savoie

A 66 éves Dennis Quaid és a 27 éves Laura Savoie tavaly októberben jegyezték el egymást. Nagy esküvőt tervezték, de végül a koronavírus miatt június másodikán csak a tanúk előtt mondták ki a boldogító igent. Dennis Quaid ugyan már háromszor házasodott, de meggyőződése, hogy negyedjére tényleg sikerült megtalálnia az igazit. A párról a People magazin közölt exkluzív képeket.

Király Viktor és Virág Anita

Király Viktor és párja, Virág Anita is titokban esküdött, de még 2020 januárjában Balatonfüreden egy gyönyörű téli esküvőn. Azért ezt a helyszínt választották, mert megismerkedésük után nem sokkal, még 2017-ben itt nyaraltak együtt először. Nem akartak nagy lagzit, a szűk család és a baráti kör negyven főt tett ki. Az esküvőn, Anita pocakjában, már részt vett a kisfiúk, Kolen, aki májusban született meg.

Veréb Tamás és Klajkó Szandra

Veréb Tamás és párja szintén téli esküvőt tartottak, méghozzá egy nappal a szerelmesek napja, Valentin-nap után, február 15-én. A szerelmesek lovaskocsival érkeztek a csodás helyszínre, a Pest megyei Udvarházba.

A megérkezés
Megnézem
Összes kép (5)

Nyári Dia és Kovács Dániel

A pár július 16-án mondta ki a boldogító igent. Az esküvő Budakeszin volt és nemcsak az egybekelésüket ünnepelték, hanem kisfiúk, Zétény második születésnapját is. Az eredeti dátum egyébként tavasszal lett volna, de a vírus miatt ez is tolódott és végül egy kinti helyszínen meg tudták tartani az összes tervezett meghívott vendéggel. Nyáry Dia gyönyörű menyasszony volt, egy egyedi tervezésű, különleges esküvői ruhát viselt.

Sokan elhalasztották

Idén lett volna Például Katy Perry és Orlando Bloom esküvője is, akik először 2019 decemberéről halasztották 2020-ra, ami viszont a vírus miatt hiúsult meg. Közben augusztusban megszületett a pár első gyermeke, Daisy Dove Bloom. Jelenleg nem az esküvő dátumára fókuszálnak.

Hasonlóan van ezzel Jennifer Lopez és Alex Rodriguez is, akiktől az év egyik legpazarabb esküvőjét várhattuk volna, ha nem jön a járvány, így viszont elengedték a dolgot és egyelőre nem gondolkoznak azon, hogy mikor tudják majd megtartani.

Nagy Ervin és Borbély Alexandra is elhalasztották az esküvőt a vírus miatt és úgy nyilatkoztak, hogy emiatt valószínűleg a babaprojekttel is várnak még, mert előbb szeretnének egybekelni.

Még több cikk esküvő témában:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top