nlc.hu
Sztárok

Ábel Anita a Nicsak, ki vagyok? felvételén

Ábel Anita csak úgy ragyogott a forgatáson

Nagyon jó formában van Ábel Anita és ez látszott a forgatásokon is. Íme néhány kép, ami talán visszaad valamit a hangulatból.

Ábel Anita az elmúlt években sokat fogyott és nem hiába edz, nagyon jól néz ki és látszik rajta, hogy kiegyensúlyozott. Hamarosan új műsorban is láthatjuk, hiszen ő lesz a Life TV reggeli műsorának, az Ébredj velünk! egyik műsorvezetője, ahol többek között Csonka András lesz a partnere, de ahogy Anita korábban viccesen megjegyezte: ő tulajdonképpen már mindenkivel dolgozott együtt valahol, olyan régen van a szakmában.

Nicsak, ki vagyok? sztárcsapatai (Kajdi Csaba, Csonka András, Király Viktor, Ábel Anita, Mádai Vivien, Pápai Joci) és a műsorvezető, Till Attila

A Nicsak, ki vagyok? sztárcsapatai (Kajdi Csaba, Csonka András, Király Viktor, Ábel Anita, Mádai Vivien, Pápai Joci) és a műsorvezető, Till Attila (Fotó: Sajtszoba)

A Nicsak, ki vagyok? forgatása kapcsán nem csak a Csonkával közös műsoraik kerültek szóba, hanem az is, hogy Mádai Viviennel milyen nagy volt közöttük az összhang annak idején a Nagy Duett forgatásán. 

Mindkét műsorvezető elemében van a versenyben, és már nem egyszer kiderült, hogy az ő párosuk lenne a legjobb a leleplezős műsorban. Mádai Vivi is élvezte, hogy egy új oldalát mutathatta meg a műsorban, és Anita is csak úgy ragyogott a forgatáson: 

Ábel Anita ruhái olyan emlékezetesek, hogy azonnal feltűnt az is, amikor egy tavasszal viselt hosszú ruháját Demcsák Zsuzsán láttuk viszont.

Íme Ábel Anita a tavaszi Nicsak, ki vagyok? forgatásán: 

És íme Demcsák Zsuzsa, aki a Farm VIP döntőjén viselt ugyanolyan ruhát. 

Demcsák Zsuzsa a Farm VIP döntőjén

Demcsák Zsuzsa a Farm VIP döntőjén

Néhány sztárinterjú az nlc-ről: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top