nlc.hu
Sztárok

Ambrus Attila és a védőoltás

Ambrus Attiláéknál nem vita kérdése a koronavírus elleni védőoltás

Korábban vásárokra járt, amiket nagyon szeretett Ambrus Attila. Ha a jövőben ennek feltétele lesz, hogy beoltassa magát és szeretteit, akkor eleget tesz neki.

Ambrus Attila nem gondolkozik azon, hogy beoltassa magát a koronavírus ellen. Mint mondja, nagyon hiányzik neki a korábbi élete, szeretne vásárokra járni, utazni. Ha ennek feltétele a koronavírus elleni oltás lesz, akkor természetesen beoltatja magát és családját – írja a Bors.

Ambrus Attila beoltatja magát

Fotó: smagpix/Nagy Zoltán

„A vírussal úgy vagyok, hogy az elmúlt egy évben rengeteg emberrel találkoztam, vásárokon például, ahol közös fotózás volt, mégsem kaptam el, pedig napi 100 emberrel biztos kontakt­ban voltam. Szerencsém volt, vagy az alkohol megmentett, ezt nem tudom. Biz­tos nem leszek az el­sők között, akik tolonganak majd a védőoltásért, de az éle­temet mégiscsak szeretném úgy élni, ahogy az elmúlt években, vagyis utazni, vásárokba járni, ezért nyilván be fogjuk oltat­ni magunkat a családommal együtt”  – mondta Ambrus Attila.

Olvass még Ambrus Attiláról!

(Nyitókép: smagpix/Nagy Zoltán)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top