nlc.hu
Sztárok

VV10: VV Gina édesanyja mesélt

VV Gina édesanyja: „Én Gina helyében Vivit, Frut, vagy Renátót vinném ki. Főleg utóbbit”

A szombati párbaj után Ginának nem volt könnyű a Villában: elvesztette a barátnőjét, és Amanda kiesése után egyből ő lett a kiválasztott, így neki kell párbajra mennie. Ma dől el, kit visz ki magával, és ebben azért Amanda levele is befolyásolhatja. Szerinted kit kellene választania?

Szombaton tartották a ValóVilág10 powered by Big Brother harmadik Párbaját. Míg a kihívott, VV Merci győztesen térhetett vissza a Villába, VV Amandának búcsút kellett intenie a 43 napig otthonául szolgáló luxusbörtönnek. Amandát villabeli barátnője, VV Gina siratta, de neki sem volt sok ideje felocsúdni a sokkból, máris jött egy újabb: a Nagy Testvér még azon az estén megtartotta a negyedik Kiválasztást, a zöld kendőt pedig ezúttal Gina kezére kötötték fel a villalakók.

Szerinted kit kellene kivinnie?
Frut
Renátót
Vivit
Bálintot
Moh-t
Virágot
Mercit
Robit
Danit
Mindegy, senki ellen sincs esélye
Created with Survey Maker

De vajon hogyan látja a Villában történteket a szabolcsi lány édesanyja, Valéria, és szerinte mekkora eséllyel vág neki lánya a szombati Párbajnak?

A képernyőn keresztül úgy tűnik, Ginában elég nagy a megfelelési vágy. Mennyire tud megfelelni neked?

Nagyon jó gyereknek tartom. Bár mindenkinek ilyen gyereke lenne! Egy szókimondó csaj, de nagyon jó a lelke és jó a szíve. Mindenben megfelel az elvárásaimnak. Imádom, szeretem!

Gina volt az, aki már első nap emlékezetessé tette magát, amikor a Beköltöző show-t követő villabuliban villantott.

Persze, mint anya nem tetszett, hogy elsőnek így villantott, de én azt gondolom, hogy sokkal megbotránkoztatóbban viselkednek egyes lányok a Villában. Gina csak a buli hevében villantott, ez sok villalakó viselkedéséhez képest főleg semmiség.

Hogyan látod a játékát, a villalétét, a kapcsolatait a Villában?

Ő a legkorrektebb csajszi odabent. Szinte mindenkivel elvan, ami a szívén, az a száján. Bevállalós, belevaló csaj. Egyenes, őszinte, és szembe mer fordulni Bálinttal, pedig a többi villatársa nem. Gina vállalja azt, ami ő valójában. Nekem tetszik.

Meglepődtél, hogy ő lett a kiválasztott?

Egy kicsit igen, mert szerintem nem jött még el az ideje, hogy Párbajra menjen. Fru és Renátó viselkedését látva sokkal indokoltabb lenne, ha egyikükön lenne a zöld kendő. De rajtuk a szombati Kiválasztáson sajnos lila kendő volt.

A Fruról és Renátótól alkotott véleményedben közrejátszik Amanda Ginának írt búcsúlevele?

Igen. Egyébként Gina is sejtette, mert észrevette Fru és Renátó viselkedését, de Amanda levele ebben meg is erősítette.

Apropó Amanda. Hogy viseli szerinted Gina villabeli legjobb barátnője elvesztését?

Szerintem ez is erősebbé tette őt.

De nem Amanda játékának vége volt az első, hogy Ginának el kellett vesztenie valakit odabent, hiszen néhány héttel ezelőtt Digótól kényszerült búcsúzni.

Nemrég vesztette el az édesapját. Egy ilyen közeli barát, mint Digo és Amanda, főleg bent a Villában… tudott beléjük kapaszkodni. Lelki társként, vagy csak annyira, hogy itt vagytok mellettem, jól érzem magamat a közeletekben. Biztonság a sok ember között, és a bezártság miatt is. Én, mint anya, mint Gina anyja így látom.

Szerinted kire kerül a kék kendő szerdán?

Én Gina helyében Vivit, Frut, vagy Renátót vinném ki. Főleg utóbbit. Más kérdés, hogy Fru és Renátó jelenleg védettek.

VV Gina mindig kimondja, amit érez

VV Gina mindig kimondja, amit érez (Fotó: Sajtóklub)

Az elmúlt három Párbajon azt láttuk, hogy a kiválasztott rendre alulmaradt kihívottjával szemben. Mekkora eséllyel vághat neki Gina a szombati Párbajnak?

Én azt szeretném, hogy Gina térjen most vissza a Villába, akár Bálint úgymond csapatának tagja ellen. Essen le az álluk, legyen végre igazi meglepetés a Párbajon!

Ha esetleg Gina kiesik, mit fogsz neki mondani?

Hogy ez már maga egy nyeremény volt, hogy jól érezte magát, élményeket szerzett, barátokra talált. Mint anyának, nekem ez a fontos. Ő úgy tekintett erre a játékra, mint egy kihívásra, és tessék, pörög az élet!

Büszke vagy rá?

Nagyon büszke vagyok rá, mert egy erős, őszinte lány. Nem kertel, és a való életben se teszi. Akit szeret, azt nagyon szeret, és őt is nagyon lehet szeretni.

Hogy miként alakul Gina sorsa, és a Valóilág10 powered by Big Brother negyedik Kihívása, az kiderül szerdán 22 órától az RTLII-n!

Ha még olvasnál ValóVilág 10 szereplőkről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top