nlc.hu
Sztárok

Varga Viktor idei botrányai

Varga Viktor 5 polgárpukkasztó megnyilvánulása 2020-ból

Az extremitásairól ismert énekes idén sem fogta vissza magát. Varga Viktor erős évet zárt.

Varga Viktor folyamatosan feszegeti a határait, 2020-ban is számos polgárpukkasztó megnyilvánulással heccelte az internet népét. 

Varga Viktor

Varga Viktor imádja meghökkenteni a követőit (Forrás: Bréking! / Life TV – videó)

A 33 éves énekes – aki festészettel, szobrászattal, jógával és divattervezéssel is foglalkozik a zenélés mellett – még a járvány első hulláma kezdetén azzal ingerelte követőit, hogy látványosan megmutatta, mennyire nem fél a koronavírustól: össze-vissza nyalogatott egy kilincset. Osztatlan sikert nem aratott.

A meztelen dunai fürdőzésével is sokaknál kiverte a biztosítékot Varga Viktor. Az extravagáns énekes egyáltalán nem szégyenlős, a természet lágy ölén is imád pucérkodni.

Amikor szeptemberben 33 éves lett, Jézus Krisztusnak öltözve tudatta rajongóival, hogy krisztusi korba lépett. „Eddigi életem során csak csodák történtek velem, és bízom benne, hogy innentől még jobban át tudom nektek adni ezt sok élményt, varázslatot, szabadságot, jóságot, és igazságot! Köszönöm, hogy csak párszor köveztetek meg és csak néhányszor feszítettetek keresztre, a sok szeretet mellett” – írta a fotóhoz.

Varga Viktor meztelen jógázása is sokakat megbotránkoztatott. Még a saját követői közül sem díjazták, hogy a csupasz fenekét mutogatta (ismét).

Ám volt még ennél vadabb performansza is az énekesnek: egyszer tonhalpástétommal mosott fogat.

Nehéz megjósolni, mit várhatunk az énekestől 2021-ben, de biztosan nem fogja majd vissza magát, csak azért, hogy népszerűbb legyen.

Olvass még Varga Viktorról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top