nlc.hu
Sztárok

2020 legnagyobb fogyásai

Döbbenetesek 2020 legnagyobb fogyásai

Sokan híztak a karantén alatt, de vannak olyan sztárok, akiknek pont ebben az évben sikerült lefogyniuk. Teljesen átváltoztak!

2020 egyáltalán nem volt könnyű év, sok híresség számára mégis a sikeres fogyás és ezzel együtt a nagy átváltozás éve lett. Máris mutatjuk, mennyit változtak.

Emilio

Emilio állandó harcot vívott a túlsúlya ellen, ami megnehezítette a mindennapjait. Már 168 kilót nyomott, amikor úgy döntött változtat. Az elhatározást siker koronázta, és a Dancing with the Stars próbái tovább segítették a célja elérésében. Életmódot is váltott, nem iszik cukros üdítőt, elhagyta a kenyeret és a tésztát is.

Fásy Zsüliet

A 22 éves lány 41 kilót fogyott egy szigorú diéta betartásának köszönhetően. Még mindig figyel az étkezésére, de néha már engedményeket is adhat magának. A teste annyira megváltozott, hogy még a cipőmérete is csökkent egy számot, régen 38-as volt, most már 37-es. Tényleg bomba formában van:

Tóth Vera

Tóth Vera látványos fogyása még évekkel ezelőtt kezdődött a gyomorszűkítő műtéttel. Amiért mégis felkerült erre a listára az az, hogy azóta nem csak, hogy tartja azt a remek formát, amit elért, de egyre jobban és jobban néz ki, mindezért meg is dolgozik, rengeteget edz, és még a karantén időszak alatt is, amikor sajnos a legtöbben inkább hízunk, 7 kilótól szabadult meg. Ez a két kép 2012-ben és 2019-ben készült:

Tóth Vera 2012-ben és Tóth Vera 2019-ben a fogyása után három évvel (Fotó: Facebook)

Tóth Vera 2012-ben és Tóth Vera 2019-ben a fogyása után három évvel (Fotó: Facebook)

Ez pedig most, frissen:

Tolvai Reni

Tolvai Reni és édesanyja nyáron kezdték el együtt a fogyókúrát, aminek köszönhetően az énekesnő két ruhaméretet fogyott. Az L-es méretből hat hónap alatt S-es lett, és nagyon büszke az eredményre. Amit meg is értünk. Ráadásul az, hogy az anyukájával együtt csinálták végig, rámutat arra, hogy milyen jó, ha anya és lánya inspirálja és motiválja egymást.

Kandász Andrea

A tavaszi karantén alatt Kandász Andreára észrevétlenül szaladtak fel a pluszkilók, a műsorvezető a nyár elején döbbenten vette tudomásul, hogy 86 kilót mutat alatta a mérleg. Végül Keleti Andi súlycsökkentő gyógynövényeit kezdte el szedni, mostanra pedig bomba formába került, 19 kilót adott le és remekül érzi magát.

kandász andi

Kandász Andi 19 kilót fogyott (Fotó: Lung András)

Adele

És végül következzen egy külföldi sztár, Adele, aki óriási csatákat vív a túlsúlya ellen, de most nagyon is nyerésre áll. Ugyanis egy új edzésprogramnak köszönhetően rengeteget fogyott, és úgy tűnik, hogy tartja a súlyát. Talán meg sem ismernénk, ha a régi Adele-t keresnénk.

Olvass még többet a fogyásról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top