nlc.hu
Sztárok

Gabriela Spanic és Andrei Mangra kapcsolata

Gabriela Spanic és Andrei Mangra hetek óta együtt vannak, jelenleg éppen Mexikóban

December közepén ért véget a Dancing with the Stars, a műsor befejezésével azonban nem ért véget Gabriela Spanic és Andrei Mangra kapcsolata.

Kis híján megnyerte Gabriela Spanic és Andrei Mangra párosa a Dancing with Stars első évadát, amelynek minden percét élvezték, mivel hamar megtalálták a közös hangot. Olyannyira, hogy a műsor befejezése után sem váltak szét.

Gabriela Spanic és a táncpartnere a show után együtt utaztak el a színésznő otthonába, Mexikóba:

Gabriela Spanic és Andreai Mangra a kapcsolatukról meséltek

Gabriela Spanic és Andreai Mangra a kapcsolatukról meséltek

A finálé utáni hétfőn, december  21-én a színésznő a fiával és Andrei-jel szállt fel a hazafelé tartó repülőre, és az Instagram oldalán Gabriela egy friss közös képet is mutatott. 

„Köszönet a partneremnek, Andrei Mangrának, mert sok mindent éltünk meg együtt!” – írta a fotó mellé, megköszönve a férfi támogatását, aki élete egyik nehéz szakaszában mellette volt. 

Az újévi jókívánságot azonban nem csak a közösségi oldalán osztotta meg Gabriela a partnerével, hiszen Andrei a családdal töltötte az év végét. 

„Úgy látszik, hogy nem tudunk elszakadni egymástól, együtt fogunk maradni. (…) Ez úgy történt, hogy megbeszéltük szerdán, az utolsó show előtt, és eldöntöttem, hogy jó, megyek veled. És itt vagyok! Most már majdnem két hete, vakációzunk, napozunk, ahogy látszik” – mondta Mangra a TV2 műsorában. 

Itt megnézheted a velük készült rövid beszélgetést: 

A Dancing with the Stars kapcsán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top