nlc.hu
Sztárok

Gesztesi Károly halálának évfordulója

Lagzi Lajcsi a mai napig nem tudja feldolgozni Gesztesi Károly halálát

Egy éve elhunyt színész barátjára emlékezett a trombitaművész.

Régi jó cimborája és egykori iskolatársa, Galambos Lajos a mai napig hallja Gesztesi Károly hangját, és egy év elteltével sem tudja feldolgozni, hogy egyik legjobb barátja nincs többé – írja a Blikk.

Gesztesi Károly

Gesztesi Károly búcsúztatója a Vígszínházban (Fotó: Bankó Gábor)

Lagzi Lajcsi 2019 karácsonyán beszélt utoljára Gesztesivel, akivel abban maradtak, hogy január első hetében szaunába és fürdőbe mennek. „Sajnos erre már nem került sor. Nem sokkal előtte még azon viccelődött, hogy mivel a házából rálátott a temetőre és az idősek otthonára, majd öregkorában az otthonból csak be kell tolni őt oda. Ő sem hitte, hogy ez hamarabb bekövetkezik, mint gondolta volna” – mesélte Lajcsi, aki sokszor gondol a tragikus hirtelenséggel elhunyt Gesztesire.

„Amikor arra járok, mindig meglátogatom a sírját, de még mindig nehezen hiszem el, hogy Karcsi nincs többé. Hiszen hallom a fülemben a hangját, ahogy betoppan és azt mondja: Na mi van, haver?” – emlékezett vissza jó barátjára a zenész.

Ez is érdekelhet:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top