nlc.hu
Sztárok

ValóVilág 10: Gina kiesett

VV Gina: “Bálint egy igazi színskála”

Komoly esélye volt akár a döntőig menetelni, de nem jó párbajellenfelet választott magának VV Gina. Neki és Amandának is ugyanaz volt a veszte.

Nem volt meglepetés a nézőknek a szombati Párbaj eredménye, csak az volt a kérdés, mekkora lesz a szavazatkülönbség. Bálintnak továbbra is van esélye a 36 milliós főnyereményre, míg Ginának távoznia kellett, alig valamivel több, mint 31 százalékot kapott. A Párbaj hevét tekintve talán sokakat meglepne, milyen nyugodtan és vidáman válaszolt a kérdéseinkre a kiesése után.

VV Gina és VV Bálint Párbaja, ahol az eredmény senkit sem lepett meg

VV Gina és VV Bálint Párbaja, ahol az eredmény senkit sem lepett meg

Mit gondolsz, miért vesztetted el a Párbajt? 

Azt gondolom, hogy azért, mert a dricc madárnak nagyobb rajongótábora van, őt már ismerik, az Éjjel-Nappal Budapestből és még sok helyről, engem pedig most ismertek meg az emberek, de én büszke vagyok arra is, amennyi szavazatot kaptam, hogy támogatnak az emberek. Hát a dricc már nyilván ki tudta mutatni a színészi tehetségét, úgy gondolom, hogy vannak kapcsolatai. 

Szerinted ez tényleg számít, hogy szerepelt egy sorozatban egy éven át egy évvel ezelőtt? 

Szerintem számít, igen. Nagyon-nagyon nyugodt volt a srác már akkor, amikor  a kendőt rátettem, úgyhogy nem egy buta gyerek, úgy láttam rajta, biztos benne, hogy megint vissza fog menni. 

Lehet, hogy azért, mert már két Párbajról visszament korábban. 

Igazából, legyen szerencsés. Majd egyszer remélem, eltűnik, ha meg ő nyeri, akkor legyen boldog azzal a 36 millióval és vegyen belőle nagyon-nagyon sok sört. 

Miután Amanda figyelmeztetett, miért nem hallgattál rá? 

Amikor Amanda figyelmeztetett a levélben, voltak kérdőjelek bennem, el is távolodtam azoktól az emberektől. Nem tudom, hogy nyaltak nekem, vagy meg tudtuk beszélni ezeket, de én úgy voltam, hogy a szívemre hallgatok, tisztáztuk a dolgokat és pontot tettem a dolgok végére és adok nekik még egy lehetőséget. 

És azt gondoltad, Bálint ellen van a legnagyobb esélyed, vagy csak – ahogy ti szoktatok fogalmazni – nem akartad szembe köpni magadat, hogy azok közül választasz, akiket addig a szövetségeseidnek gondoltál?

Én úgy gondoltam, hogy igenis van esélyem Bálint ellen, mert itt lenne az igazság ideje. Úgy gondoltam, hogy a nézők lehet, hogy már tényleg lássanak már normálisan, hogy mi van ezzel a gyerekkel, ez az unalmas, hatvanéves kinézetű…de hát ez kellett.

Tulajdonképpen mi a konkrét bajod Bálinttal? 

Minden. Az, hogy mindenbe beleokoskodik, apáskodni akar mindenki felett, egy igazi színskála és egy bunkó.

Visszanézed majd az elmúlt heteket? Ha igen, számítasz meglepetésekre?

Én most egyelőre nem nézem vissza, szeretnék nyugodt heteket és azt, hogy az édesanyámra figyeljek, a családomra. Visszanézem majd a barátnőmmel, Amandával. Hát, lesznek meglepetések, az biztos. De csak kinevetem őket, mert ebből is tanulok gyerekek, mert tanul az ember mindenből.

Miért nem Renátót vagy Frut vitted ki? Nem titok már, hogy Fru sokszor megkavarta a szálakat, ebből semmit sem vettél észre? Azért, ha mindenki Fru ellen van, akkor annak biztosan oka van. 

Amikor Fru bejött a Villaajtón, én egy angyalba bújt kislányt láttam az ő arcában, de lehet, rosszul gondoltam, a továbbiakban ez ki fog derülni. Még egyszer elmondom, hogy igen, megfordult a fejembe, kihozom Renátót párbajozni, de úgy voltam vele, hogy nekem Bálint kell, ellene szeretnék győzni.

VV Gina a kiesése után

VV Gina a kiesése után sem keseredett el (fotó: Sajtóklub)

A ValóVilág 10 kapcsán:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top