nlc.hu
Sztárok

VV Merci az Anikó showban

Innen lehet ismerős VV Merci – a 19 éves lányt már az Anikó show-ban és az Észbontókban is láthattuk

VV Merci nem először szerepel a képernyőn.

VV Merci már megnyert egy párbajt a ValóVilágban, a közösségi oldala is nagyon népszerű. Nem csoda, hiszen a 19 éves lány a TikTokon is nagyon kedvelt, több tízezer követője van. Ez az oka annak, hogy korábban Nádai Anikó műsorában is szerepelt – akkori párja neheztelt rá, mert nagyon sok időt töltött a videózással.

Mint kiderült, a heves természetéről ismert Merci négy évvel ezelőtt kezdett el videózni, és nagyon szereti a zenés, táncos felvételeket, emellett a sminkelési képességeit is gyakran megmutatja. Az akkori párja, Larion azonban nem tudott ezzel azonosulni, ezért arra kérte a lányt, hogy hagyja ezt abba, mert nagyon sok időt vesz el. Nos, azóta beköltözött a villába, szóval egy ideig nem tud ezen szenvedélyének élni.

vv merci exe

VV Merci és expasija az Anikó showban (Fotó: RTLII)

Itt még nincs vége, ugyanis nem csak az Anikó show-ban, de az Észbontókban is szerepelt – nemsokára kiderült, hogy egyébként egy rejtett sztárról van szó. A VIASAT3 műsorában többek között hárfa ültetésről (igen, hárfa – a szerk.) is beszélt, a műsort ide kattintva tudod visszanézni.

(24.hu)

Ez történt még a VV10-ben:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top