nlc.hu
Sztárok

Hajas László és felesége, Judit

A féltékenység nem tényező Hajas László házasságában – a sztárfodrász 23 éve rajong Juditért

Hajas László elárulta, mi a 23 éve tartó házasságának a titka.
hajas lászló és judit

Hajas László 23 éve boldog 15 évvel fiatalabb feleségével. Judit előtt is voltak hosszabb kapcsolatai, ám a féltékenység mindig beférkőzött a választottja és közé. A sztárfodrász ugyanis sokszor utazott modellek társaságában különböző versenyekre, és ezt nem értették meg a korábbi kapcsolataiban. Judit viszont megértette, hogy fontos számára a szakmája, éppen ezért működik a házasságuk – erről a Szerelemcsütörtök című vlogban beszélt.

„Az előző, hosszabb kapcsolataim azért mentek tönkre, mert megismerkednek velem, és akkor hú, ez a sztárfodrász… Hú, most nem ért haza este nyolcra, csak 10-re, meg elmegy hétvégére a modellekkel Dubajba bemutatóra. Ezután jött az, hogy nem jól működött a kapcsolat. (…) Judit mindig toleráns volt ezzel kapcsolatban, csak annyit kért, ha később érek haza, tudja, hogy az miért van. Most már azért megkapom néha, hogy vigyem el hétvégére valahova. (nevet) Nagyon fontos, hogy toleráljuk a másikat. Tudja, hogy a szerelmem ez a szakma, szeretek dolgozni, és szerintem egész jól elfogadja” – árulta el Hajas László, aki a Nicsak, ki vagyok? első évadában is szerepelt.

Hajas László és csodaszép felesége másodszor is összeházasodtak a Maldív-szigeteken:

Olvass még Hajas Lászlóról az nlc.-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top