nlc.hu
Sztárok

Vajna Tímea kifakadt

Vajna Tímea keményen kiosztotta kritizálóit

Vajna Tímea ezúttal nem hagyta, hogy kritizálják, keményen visszaszólt.

Vajna Tímea mögött nehéz év áll, de azt mondja, sikerült továbblépnie. Jelenleg párjával Aspenben síel, amiről természetesen kerültek fel fotók a közösségi oldalára. A követői pedig azzal vádolják, hogy már el is felejtette férjét, Andy Vajnát. Ezt a fiatal özvegy nem hagyta szó nélkül, keményen visszaszólt az őt kritizálóknak – szúrta ki a Bors.

Vajna Tímea kiosztotta kritizálóit

Fotó: smagpix/Birton Szabolcs

„Most január 20-án lesz két éve, hogy az angyalokhoz költözött. Az iránta érzett szeretetem soha nem fog elmúlni és mindig gondolok rá, senki sem tudja a helyét a szívemben elfoglalni. Egy évig depresszióba es­tem és tisztelettel gyászoltam, illetve gyászolom a mai napig, az egyik legjobb barátom segített ki belőle, aki szintén imádta és tisztelte Andyt. Mindenkinek egy élete van, és muszáj továbblépni, különben öngyilkos lesz. Az Instagram nem mutatja a belső érzésünket és fájdalmunkat, az csak egy kirakat…” 0 írta Vajna Tímea.

Sztárok, akik későn vállaltak gyereket:

(Nyitókép: smagpix/Birton Szabolcs)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top