nlc.hu
Sztárok

Janza Kata kortalan

Fotókkal igazoljuk: Janza Katán egyáltalán nem fog az idő

Janza Kata idén ünnepli 49. születésnapját, de a színésznőn egy percig sem lehet észrevenni az idő múlását.

Janza Kata túl van két váláson, de magánélete rendeződött, sosem volt még olyan boldog, mint most, 22 évvel fiatalabb kedvesével, Pesák Ádámmal. Mint azt korábban elárulta, bár a magánéletében kevésbé olyan határozott, mint a színpadon, azért mára megtalálta az aranyközéputat.

Janza Katán nem fog az idő

Janza Kata 2008-ban (Fotó: Szilvia Csibi/smagpix)

„Nem nagyon, a magánéletemben feleannyira sem vagyok határozott, mint a színpadon. A magánéletem tele volt hullámvölgyekkel. Persze ahogy a munkámban, ott is a harmóniára törekszem. Volt két válásom, de a volt férjeimmel sikerült megőriznem a jó kapcsolatot. Családösszetartó típus vagyok, és hiszek a házasságban, csak sajnos nekem nem sikerült. Megszenvedtem őket, de a színházban olyankor is rendben voltam” – mesélte Janza Kata az nlc.-nek.

Az elmúlt években rengeteg darabban szerepelt, azt is árulta, mik voltak számára a nagy kedvencek.

„Olyan szerepeket is eljátszottam, amik másnak nem adathattak meg. Három nagy szerelmem volt: az Elizabeth, a Jekyll és Hyde, valamint az Anna Karenina. Ebből a Kareninát nem játszottam el, de mint néző rajongásig imádom a darabot. Az Elizabeth-et több évig játszottam, velem ismerték meg az emberek. A Sunset Boulevard női főszerepe viszont még szerepálmom” – mondta Janza Kata. 

Janza Kata fantasztikus formában van

Janza Kata a NőComment szilveszteri különkiadásában (Fotó: Sajtóklub)

Olvass még Janza Katáról az nlc.-n:

(Nyitókép: Janza Kata/Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top