nlc.hu
Sztárok

Kunovics Katinka újra szerelmes

Kunovics Katinka egy zenészbe szeretett bele, először beszél az új kapcsolatról

Kunovics Katinka regisztrált egy társkeresőre, és máris szembejött a szerelem.

Kunovics Katinka egyedül neveli a kislányát, mióta megszületett, és nem is nagyon beszélt a szerelmi életéről. Az elmúlt két évben több mint 60 kilótól szabadult meg, sokkal magabiztosabb és nyitottabb lett, nem csoda, hogy a szerelem is rátalált. A Romantic énekesnője a Kiskegyednek beszélt új párjáról, aki szintén zenész.

„Tavaly tavasszal éreztem először azt, hogy ahhoz még fiatal vagyok, hogy lehúzzam a rolót. Nyitott lettem egy új kapcsolatra. Kíváncsiságból beregisztráltam egy internetes társkereső oldalra, de nem görcsöltem rá, hogy jöjjön az Igazi. Több férfival is levelet váltottam, de egy randim sem volt. Majd fotó alapján ismerősnek tűnt egy srác, akiről tudtam, hogy a Facebookon is az ismerősöm, de személyesen nem ismerjük egymást. Albert Zoltánnal elkezdtünk levelezni és rengeteg közös témánk lett, hiszen ő is zenész és húsz évig hajón muzsikált, de a vírus miatt fel kellett hagynia a külföldi munkájával. Nem sok időt fecséreltünk az online világban, hanem pár levélváltás után személyesen találkoztunk” – részletezte a lapnak Kunovics Katinka, aki azt is elárulta, hogy a gyerekeik is nagyon jól kijönnek egymással, igazi családként működnek együtt, ráadásul nemrég össze is bútoroztak.

kunovics katinka

Kunovics Katinka (Fotó: Instagram)

Ezek a sztárok sokat fogytak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top