nlc.hu
Sztárok

Meghalt Vass Gábor

Elhunyt Vass Gábor színész

Vass Gábor 64 éves volt.

Vass Gábor hosszan tartó, súlyos betegséget követően 64 évesen hunyt el – a hírt a Szinkronjunkie blog osztotta meg a közösségi oldalán.

Hosszan tartó, súlyos betegséget követően elhunyt Vass Gábor. Betegsége mellett is erőn felül és jókedvűen dolgozott....

Közzétette: Szinkronjunkie blog – 2021. január 13., szerda

Vass Gábor 1956. június 23-án született. Gyermekkorát Egerben töltötte, itt folytatta alap- és középfokú tanulmányait. A Színház- és Filmművészeti Főiskolát 1974 és 1978 között végezte el Várkonyi Zoltán legutolsó osztályának növendékeként. Diplomája megszerzése után egy évadot a szolnoki Szigligeti Színháznál töltött. 1979 és 1984 között a Szegedi Nemzeti Színházban játszott. Ezt követően tíz évig volt a Madách Színház tagja, ezután szabadúszó lett.

Jellegzetes hangja miatt szinkronszínészként is gyakran foglalkoztatták. 2001-től a Hobby Rádió szignálhangja, de olyan csatornákon is hallhattuk, mint az HBO és az AMC, valamit a Best FM-ben, és a Retro Rádióban is dolgozott.

UPDATE

A Retro Rádió a legfrissebb posztjában azt írja, Vass Gábor koronavírus-fertőzés következtében hunyt el.

64 éves korában, koronavírus-fertőzés következtében elhunyt Vass Gábor, a Retro Rádió hangja. Megrendülten búcsúzunk...

Közzétette: Retro Rádió – 2021. január 13., szerda

,,64 éves korában, koronavírus-fertőzés következtében elhunyt Vass Gábor, a Retro Rádió hangja. Megrendülten búcsúzunk kollégánktól és jó barátunktól. Ő adott hangot a szavainknak, és nekünk most elfogytak a szavaink…” – olvasható a rádió közösségi oldalán.

vass gábor színész meghalt

Vass Gábor (Fotó: Szinkronjunkie)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top