nlc.hu
Sztárok

VV Vivi feladja a játékot?

VV Vivi a feladást fontolgatja, mert már nem érzi magát nőnek

VV Vivi Moh-nak és Mercinek öntötte ki a szívét.

Már csak másfél hónap van vissza a ValóVilág 10. szériájából, de a játékosokat kezdi elhagyni a remény. Nemrég mérlegelés volt, ahol kiderült, hogy Merci és Bálint hízott a legtöbbet, ám Vivi is felszedett pár kilót a villaléte alatt. Többek között ezért nem érzi magát nőnek, ami miatt azon is elgondolkozott, hogy feladja a játékot. Ezt Moh-val és Mercivel vitatta meg, majd egyszer csak Bálint is megérkezett.

Bálint elmondta Vivinek, hogy már kevesebb, mint a fele van vissza, de ez nem hatotta meg a lányt, elkezdte sorolni, hogy mi bántja leginkább. 

„Az a plusz 5 kiló, egy… A szempillám kihullik, a hajam is szarrá van menve, nem érzem magam nőnek”

– folytatta a felsorolást Vivi, akivel együtt tudott érezni Merci. Vivi később elmondta, nagyon megzuhant, egy hete sírva alszik el, hiányzik neki a családja is. Robi ezért a nyugiszobába vitte, ahol kiadhatta magából, ami bántja. 

„Rossz a közérzetem, nem érzem magam annyira jól. Egyszerűen nem ismerek magamra. Nem vagyok ilyen, és megzuhantam. Úgy érzem magam, mint aki teljesen megtört, összetört. Nem tudom, mi van velem, Robi, szerintem kajakra depressziós vagyok, ezek a depresszió tünetei”

– mondta Vivi, aki nem egészen tudja, hogy miért érzi magát ilyen rosszul.

vv vivi

VV Vivi a feladást fontolgatja (Fotó: RTL)

Ez történt még a villában:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top