nlc.hu
Sztárok

Pásztor Anna nehéz helyzetéről vallott

Pásztor Anna az elmúlt időszakról: Centivágás volt és kölcsönök

Pásztor Annának sem anyagilag, sem pedig érzelmileg nem volt könnyű a 2020-as év.

Pásztor Anna a Blikknek mesélt arról, mennyire nehéz helyzetbe került a koronavírus-járvány miatt, mint mondja, kölcsönökből élt. 

Pásztor Anna nehéz időszaka

Fotó: Pásztor Anna/Instagram

„Azt azért el kell mondanom, hogy a nagy sztárélet anyagilag pont annyira jön ki, mint egy kispolgári fizetés. A szakadék szélén álltam, és szerintem még sokan. Akinek három hónapnál több tartaléka van, az előtt le a kalappal, én nem tartoztam közéjük. Tavaly januárban jött egy nagyobb jogdíj, ami ha nincs, akkor jön az éhkopp. Nem vagyok nagy költekező, de albérletet fizetek, a két gyereknek pedig óvodát. Centivágás volt és kölcsönök. Utálok siránkozni, nem is teszem, sokan el sem hiszik, hogy a »celebek« is így élnek, hónapról hónapra. Szóval ahogy itthon is mondtam: »Anyu a megélhetésért táncolt a műsorban«. A gázsiból először a kölcsönöket fizettem vissza, aztán tartalékoltam” – mondta Pásztor Anna, aki 9 kilót fogyott a Dancing with the Stars – Mindenki táncol című műsorban.

Olvass még Pásztor Annáról az nlc-n!

(Nyitókép: Pásztor Anna/Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top