nlc.hu
Sztárok

Gáspár Evelin és az illegális szerek

Illegális szerektől várta a fogyást Gáspár Evelin

Pedig tudta, hogy károsítják a szervezetét. Ma már a tudatos életmódban hisz.

A Bors levonata szerint a TV2 Tények Plusz adásában arról mesélt Gáspár Evelin, hogy nincs a világon az a diéta, amit ne próbált volna ki az évek során. „Rutinos fogyókúrázónak számítok, 15 éves korom óta fogyókúrázom” – mondta Evelin, aki (mint arról az nlc. is beszámolt) cukrászdát készül nyitni édesanyjával.

Evelin a Tények Pluszban arról is mesélt, hogy olyan szerekhez is nyúlt, amik károsították a szervezetét. „Illegális szereket is kipróbáltam. Magas lett a vérnyomásom, nem aludtam” – mondta. Evelin persze rájött, hogy ez nem vezet semmire, és hiába fogy a szerekkel valamennyit, tönkreteszi a szervezetét. Azóta teljes életmódváltáson esett át, és ennek köszönhetően több mint negyven kilogrammtól sikerült megszabadulnia.

Gáspárék nagyobbik lánya rendszeresen sportol, tudatosan táplálkozik és ellenáll a finom édességeknek is, még akkor is, ha éppen ő maga süti őket. Leendő cukrászdájában alternatív, diétába illő süteményeket is szeretne árulni.

Mínuszkilók: 

Fotó: Gáspár Evelin Instagram

Fotó: Gáspár Evelin Instagram

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top