nlc.hu
Sztárok

Schobert Norbert a gulággal és Auschwitzcal példálózótt

Schobert Norbert a gulággal és Auschwitzcal példálódzott, amikor az elhízásról beszélt

Schobert Norbert ismét kifejtette a nézeteit az elhízással kapcsolatban.
Schobert Norbert

Schobert Norbert néhány nappal ezelőtt a Pesti TV-ben vendégeskedett, ahol a „testszégyenítés, súlyfóbia, vékony kiváltságok” voltak a téma – vette észre a 444.

Schobert elmondta, hogy szerinte senki sem születik kövérnek, és aztán arról kezdett beszélni, hogy „ha volna olyan genetikai betegség, ami az embert elhizlalja, akármit tesz ellene, akkor…”. Ekkor a műsorvezető közbevágott, hogy ott a pajzsmirigy, amire Schobert Norbert így reagált:

„Nem, az se. Igazából ugye a pajzsmirigy is tudja azért szabályozni az anyagcserét meg a vízháztartást, 3-5 kilóért tud felelős lenni. De nekem egy nagyon durvát mondott egy orvos barátom, hogy: »Te láttál a gulágon vagy Auschwitzban elhízottat?«”

Ez már a műsorvezetőnek is sok volt, úgy reagált, hogy ez „erős példa”, majd Schobert azzal folytatta, „hogy erős példa, de nem igaz”. Szerinte az elhízás olyan probléma, amelyre ha felhívják az emberek figyelmét, akkor nem testszégyenítésként kell megélni, mert egy kóros betegség.

A műsorban Schobert Norbert azt is kifejtette, hogy korábban sokszor csúfolták a magassága miatt, pedig 172 centiméter „átlagos rasszba” tartozik Magyarországon.

(Kiemelt kép: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu)

Schobert Norbert botrányai:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top