nlc.hu
Sztárok

Exatlon: Balogh Ricsinél betelt a pohár

Exatlon: Balogh Ricsinél betelt a pohár, teljesen kiakadt Buzás Dorottyára

Buzás Dorottya csapattársai úgy érzik, a lány ellenük fordult.

Már az Exatlon Bajnokainak is feltűnt, hogy megbomlott az egység a kék csapatban, legalábbis, ami Buzás Dorottyát illeti. A 22 éves pénzügyi tanácsadó egyre instabilabb a pirosak hölgy tagjai szerint, és ezt nyilván nem csak ők, de Dóri saját csapattársai is észrevették, ebből pedig egyre gyakrabban kerekedik vita. Balogh Ricsi elárulta, nála már kezd betelni a pohár…

„Én úgy vagyok vele, hogy még több sértődékenységet nem tudok elnézni neki, mert nincs helye, és nem lehet mindenért megsértődni” – mondta Balogh Ricsi, majd Herczeg-Kis Bálint is elmondta az álláspontját. 

„Szerintem Ricsi és Dóri közel állnak egymáshoz, de ennek ellenére sokszor vannak nézeteltéréseik. Ez abból adódik, hogy Dóri néha úgy fejezi ki magát, ami sok esetben nem tetszik a csapatban. Lehet, hogy ezt ő nem érzi, de a tegnapi is úgy hangzott, mintha egy kicsit ellenünk lenne”

– mondta az Exatlon legfiatalabb versenyzője. 

Balogh Ricsi szerint Dóri nagy támogatást kap a csapattól, mindenki kiáll mellette, és segítik, amiben tudják, ám úgy érzi, ezt nem mindig becsüli meg a 22 éves lány. 

Olvass még az Exatlon versenyzőiről:

balogh ricsi

Balogh Ricsi (Fotó: TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top