nlc.hu
Sztárok

Kőnig Anna beolvasott Balogh Ricsinek

Újabb vita az Exatlonban: Kőnig Anna beolvasott Balogh Ricsinek

Kőnig Annánál betelt a pohár, nem bírta tovább magában tartani a véleményét.

Már másfél hónapja küzdenek az Exatlon Hungary versenyzői: bár eleinte mindenki jól kijött a másikkal, most már egyre több a vita és a konfliktus. A minap Balogh Ricsi ordítozva mondta el a véleményét Szabó Benőnek, most pedig Kőnig Anna állt a többiek elé, és beolvasott a taxisofőrként dolgozó srácnak – az influenszer úgy érzi, alaptalanok a vádak.

„Úgy gondolom, hogy én vagyok az egyik olyan tag, aki az elejétől odatette magát. Úgy szurkoltam, mint senki, úgy üvöltöttem, mint senki, napokig utána nem volt hangom. Most meg ezt mondod nekem, hogy csapat. Ricsi, szerintem kevés ember van a csapatban, aki úgy gondolkodik, mint én. Minden alkalommal elmondom, hogy ez egy csapat, ezért most kifejezetten rosszul esett nekem, amit mondtál” – mondta Anna, majd Szabó Benő vette át a szót, aki úgy értelmezte, hogy mióta ő itt van, úgy látják a társak, hogy a lány megváltozott.

Szerinted kinek van igaza?

Szerinted Annának, vagy Ricsinek van igaza?
Annának
Ricsinek
Created with Quiz Maker LMS

Ez történt még az Exatlonban:

kőnig anna balogh ricsi

Kőnig Anna és Balogh Ricsi (Fotó: TV2 / nlc montázs)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top