nlc.hu
Sztárok

Meghalt Siklósi Örs, az AWS frontembere

Meghalt Siklósi Örs, az AWS frontembere

Siklósi Örs, az AWS frontembere csupán 29 éves volt.
Siklósi Örs, az AWS frontembere

Meghalt Siklósi Örs, az AWS zenekar 29 éves frontembere, akinél korábban leukémiát diagnosztizáltak.

„Elmondani az elmondhatatlant, leírni a leírhatatlant. Ez az, amit most meg kell tennünk. Júniusban Örsnél leukémiát diagnosztizáltak. Megszakadt szívvel tudatjuk veletek, hogy tegnap, február 5-én társunk, barátunk, testvérünk, Siklósi Örs 29 éves korában hosszú küzdelem után távozott közülünk”

– írta a zenekar a Facebook-oldalán.

Siklósi Örsnek nagy tervei voltak, mint azt a zenekar írta, januárban tervezett kiállni a nyilvánosság elé, hogy elmesélje a történetét a betegséggel kapcsolatban. Tavasszal készült kiadni az első szólólemezét, nyáron készült volna az AWS legújabb, ötödik nagylemeze, és ősztől újraindultak volna a koncertek.

„Csodálatos erővel és kitartással vitte végig az egész időszakot, bátorsága és kitartása példaértékű – olvasható a zenekar búcsúztatójában. – Elvesztése felfoghatatlan és felbecsülhetetlen veszteség. Határtalan kreativitása, dalszövegeinek mélysége, színpadi jelenlétének elsöprő energiája és karizmája pótolhatatlan űrt hagy maga után, nem csak a mi életünkben, de a magyar könnyűzene és művészet világában is. Örs maga volt a tűz, melegszívű, szerető barát és társ. Rendkívül impulzív és inspiráló személyiség volt. Mindig lehetett rá számítani, sosem hagyott cserben senkit, elképesztően nyitott és szerető szívű ember volt. Ahogy ő szokta mondani másokra, Örs egy csoda volt.”

(Kiemelt kép: Facebook/AWS)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top