nlc.hu
Sztárok

Siklósi Örs szólólemeze

Elképzelhető, hogy megjelenik Siklósi Örs nagylemeze

Az AWS frontembere idén adott volna ki szólólemezt, több dalt is rögzített a halála előtt.

Szomorú hír rázta meg szombaton hazánkat, amikor kiderült, hogy az AWS frontembere, Siklósi Örs 29 éves korában elhunyt. Örsről tavaly nyáron derült ki, hogy leukémiás. A gyászhírt a zenekar közölte a Facebook-oldalán: 

„Elmondani az elmondhatatlant, leírni a leírhatatlant. Ez az, amit most meg kell tennünk. Júniusban Örsnél leukémiát diagnosztizáltak. Megszakadt szívvel tudatjuk veletek, hogy tegnap, február 5-én társunk, barátunk, testvérünk, Siklósi Örs 29 éves korában hosszú küzdelem után távozott közülünk”

 

– írták. Örsnek komoly tervei voltak az idei évre: januárban tervezett kiállni a nyilvánosság elé, hogy elmesélje a történetét a betegséggel kapcsolatban. Tavasszal készült kiadni az első szólólemezét, nyáron készült volna az AWS legújabb, ötödik nagylemeze, és ősztől újraindultak volna a koncertek. Mint azt a zenekar menedzsere, Marosi Nikolett a Ripostnak elmondta: a szólóalbum dalai félkész állapotban vannak, azonban lehetséges, hogy technikailag megoldhatóvá válik, hogy a lemezt Siklósi Örs halála után megjelentessék. „Félkész dalokról van szó, nincsenek teljesen készen, de lehet, hogy a hozzáértő szakemberek meg tudják úgy csinálni őket, hogy azok a közönség számára is hallgathatók legyenek” – mondta Marosi, aki amellett, hogy egyengette Örs karrierét, jó barátságban is volt vele. 

Siklósi Örs, az AWS frontembere

Siklósi Örs / Fotó: AWS Facebook

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top