nlc.hu
Sztárok

Tokár Tomi kommentelőjét is kirúgták

Beszólt Tokár Tominak, kirúgták a munkahelyéről

Tokár Tamás egy videóban árulta el, hogy kirúgták az egyik kommentelőjét.

Tóth Gabi egy nlc-interjúban vallotta be, hogy kirúgták egy kommentelőjét a munkahelyéről, amiért undorító módon szólt hozzá az egyik képéhez. Most Tokár Tomival is megtörtént az eset, a Fókusz műsorvezetője egy videóban mesélte el, hogy mi történt vele.

„Volt egy nagyon durva sztori, ezt még nem meséltem el, nem is akartam. Egyszer kaptunk egy nagyon durva nyilvános kommentet, teljes névvel, fotóval, és én ezt kiraktam Insta-sztoriba, mert tudtam, hogy az a bizonyos ember hol dolgozik és mondtam, hogy ilyen nincs a földön, hogy egy ilyen ember ilyen helyen dolgozik és ilyet kommentel valakinek nyilvánosan. És ezek után én nem csináltam semmit, pár nap múlva felhívnak az állami szervtől, ahol dolgozott, hogy a hölgy már nem dolgozik náluk és hogy elnézést kérnek a nevében és elhatárolódnak ettől a stílustól. Nem tudtak megegyezni, hogy hogyan lehet egy ilyen felelős munkakörben dolgozni és egy ilyen kommentet írni. Hát, igenis van szankció és van hatása annak, hogy az ember mit csinál az interneten” – mesélte a videóban Tokár Tamás.

(24.hu)

Olvass még Tokár Tomiról az nlc.-n:

tokár tamás

Tokár Tomi (Fotó: Youtube)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top