nlc.hu
Sztárok

Csősz Bogi nudistastrandon

Nudistastrandon meztelenkedett Csősz Bogi

Ledobta a textilt a luxusfeleség és nagyon élvezte.

Nudistastrandon járt Csősz Bogi, a mexikói Tulumban élvezte a vízparti meztelenkedést. A 36 éves színésznő-üzletasszony erről a Life TV kedden adásba kerülő Bréking! című műsorában beszélt.

Csősz Bogi

Tulumban élvezte a nudizmust Csősz Bogi (Forrás: Life TV / Bréking! – videó)

„Tulumban a strandok többségénél teljesen meztelen vagy. Mindenki meztelen, mert nem kötelező a ruha. A legérdekesebb az, amikor jön a pincér csokornyakkendőben, szépen felöltözve, kiszolgál úgy, hogy nem bámul meg, nem néz meg úgy, hogy rosszul, kellemetlenül éreznéd magad. Mindenki meztelen amúgy a strandon, de maximum egy tanga van rajta, és nem zavartatja magát” – mesélte a Feleségek luxuskivitelben sztárja.

„Rajtad mi volt?” – kérdezte a műsorvezető Berki Krisztián. „Nem volt semmi. Egyébként ez hozzátartozik a helyhez” – árulta el a Nicsak, ki vagyok?-ban is szereplő Csősz Bogi.

Berki azonban tovább faggatta: „Hozott ez más érzést neked, hogy ott, azon a helyen, sok ember között te is meztelen voltál?” Mire a színész-üzletasszony a következőket vallotta be: „Igen, egy felszabadító érzés. Semmilyen izgalom nincs benne. Azt érzed, hogy semmi nem feszélyez, és egyáltalán nem bámul senki. (…) Az elfogadás része az, hogy elfogadjuk magunkat, a saját testünket, és másokét is, ítélkezés nélkül.

 

Ezek is a Bréking!-ben történtek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top