nlc.hu
Sztárok

Janza Kata és Pesák Ádám szerelme

Janza Kata és Pesák Ádám: „A köztünk lévő korkülönbség akkora, hogy már nem feszélyez semmi”

Janza Kata és Pesák Ádám szerelmét megerősítette a nagy korkülönbség.

Janza Kata és Pesák Ádám egy kisebb megszakítással öt éve alkotnak egy párt. A 22 év korkülönbség – elmondásuk szerint – sosem jelentett problémát a kapcsolatukban, egyenlő felekként élnek együtt. A Mokka vendégei voltak, ahol többek között arról is beszéltek, hogy a vírushelyzettel jött karantén megerősítette a szerelmüket. 

„Minket még jobban összehozott ez a helyzet, mert mi nem mentünk egymás idegeire, hanem segítettük egymást és ezáltal még jobban összekovácsolódtunk. (…) A köztünk lévő korkülönbség akkora, hogy minket már nem feszélyez semmi. Nem vagyunk rákényszerítve, hogy olyan dolgokon gondolkozzunk, amiken esetleg kisebb korkülönbséggel igen. Szabadabban éljük meg az egészet, azt, hogy nincsenek elvárások” – árulta el Janza Kata a műsorban. 

Pesák Ádám elmondta, ő sosem akart apaszerepet betölteni a szerelme gyerekeinek életében, és a kapcsolatukat is attól tették függővé, hogy a gyerekek elfogadják-e őt. Kiderült, mindketten imádják Ádámot, és örülnek, hogy az édesanyjuk megtalálta a boldogságot.

janza kata pesák ádám

Janza Kata és Pesák Ádám (Fotó: Instagram)

Sztárpárok nagy korkülönbséggel: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top