nlc.hu
Sztárok

Tagad a szexuális zaklatással vádolt rendező

A Molnár Áron által szexuális zaklatással vádolt rendező tagadja, hogy közeledett volna a színészhez

Frenkó Zsolt nem nevezné szexuális zaklatásnak a viselkedését.

Ahogy tegnap mi is megírtuk, Molnár Áron színész egy videóban vallotta be, hogy egy ma is aktív színész-rendező 16 éves korában zaklatta, ám erre csak akkor jött rá, amikor kirobbant a #metoo ügy. 

„Rájössz, hogy ha valaki előtted áll egy lakásban, amikor te 16 éves vagy, egy felnőtt ember lakásában nézed a DVD-ket, és épp leemeled a Rocky Horror Picture DVD-t, és amikor felnézel, előtted áll meztelenül egy férfi, törölgetve a haját, mert épp most fürdött le, az nem normális… Vagy, amikor ugyanezzel a férfival utazol egy autóban, aztán elbúcsúzáskor rácsap a combodra, majd csak annyit csinál (megmarkolja a combját), hogy ez nem oké. Mert te tizenhat éves vagy, és az van benned, hogy á, biztos ilyen a színész szakma, biztos ilyen ez a művészvilág, ez ilyen, és csak azért csinálja” – mondta Molnár Áron, azaz Noár, akinek a szavaira a megnevezett Frenkó Zsolt is reagált. 

„Én azt nem nevezném szexuális zaklatásnak, én nem is emlékeztem erre, de valószínűleg pontosan ez történt, amit Áron mondott. Nem is értettem, miért kezdte az üzenetét ezzel, hogy sokáig tartogatta, amit csináltam vele” – mondta a 24.hu-nak a rendező.

„Ha ő úgy érzi, hogy én ezért bocsánatkéréssel tartozom, akkor megteszem. Ha neki ez tizenhét vagy nem tudom hány évig nyomta a lelkét, őbenne ez dolgozott, akkor ezt szívből sajnálom és bocsánatot kérek tőle. Én ezt nem gondoltam ártalmas dolognak, mert nem az volt benne a szándék. Ma se így gondolom. Én rendkívül tehetséges fiúnak tartottam, tudtam, hogy nagyszerű színész lesz belőle, ez be is jött. Egyszerűen nem értem. De mondom, ha úgy érzi, hogy bocsánatkéréssel tartozom, akkor én nagyon szívesen bocsánatot kérek tőle”

– részletezte.

frenkó zsolt molnár áron

Molnár Áron szexuális zaklatással vádolja Frenkó Zsoltot (Fotó: Smagpictures / nlc-montázs)

Szexuális zaklatás a sztárvilágban:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top