nlc.hu
Sztárok

Sánta Laci és Széphalmi Juliska válásának okai

Kiderült, emiatt ért véget Sánta Laci és Széphalmi Juliska házassága – a 28 éves táncművésznő először beszélt az okokról

A válás sem tudja őket szétszakítani, mert még mindig szeretik egymást, és továbbra is egy család maradnak, csak átalakult formában.

Ugyan Sánta Laci és Széphalmi Juliska tavaly szeptember végén bejelentették, elválnak útjaik, egészen idáig nem részletezte a táncművésznő a Lacival való válásának konkrét okát. Most elárulja, nem egy harmadik személy vert éket kettőjük közé – írja a legfrissebb Story magazin.

Széphalmi Juliska

Már a családi házukat is árulja Széphalmi Juliska és volt férje (Fotó: Sajtóklub)

„A munkánk leállásával arculcsapásként borult fel az egyébként teljesen pörgős életünk, majd szembe kellett néznünk magunkkal, a házasságunkkal, ami elképesztően nehéz volt. Sosem gondoltam, hogy ez a folyamat ennyire fájdalmas tud lenni. Pokoljárás. Szinte fizikailag éreztem, ahogy kitépnek belőlem egy darabot. (…) Őszinte, szókimondó embernek gondolom magam, épp ezért nagyon nehéz volt felismerni, hogy épp saját magamhoz nem voltam őszinte. Azt hittem, hogy minden rendben van a családunkkal, sokáig áltattam magam. (…) Nagyon sokat foglalkoztunk a házasságunkkal, rengetegszer voltunk párterápián. Mindent megpróbáltunk, így nincs bennünk harag a másik irányába azért, mert nem sikerült megmenteni a házasságunkat” – vallotta be Széphalmi Juliska, aki időközben beleszeretett 18 évvel idősebb kollégájába.

„Elképesztő módon szeretjük egymást Lacival. Ugyan már nem vagyunk férj és feleség, de anya és apa, vagyis egy család maradunk. (…) A miénk egy abszolút sorsszerű találkozás és hatalmas szerelem volt, kérdés sem fér hozzá, hogy a családunknak annak idején létre kellett jönnie” – árulta el a 28 éves táncművész, aki a válása óta önismereti munkába fogott, hogy a belső, lelki fejlődésére koncentráljon.

 

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story
 Nekik sem sikerült megmenteni a házasságukat:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top